Ο Καρώ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις κι ετοιμάζεται για Πανσερραϊκό

Ανδρέας Καρώ

i

© Intime

Ο Καρώ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις κι ετοιμάζεται για Πανσερραϊκό

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:51 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 04.11.2023

Ο διεθνής στόπερ του ΟΦΗ, Ανδρέας Καρώ, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας για το επερχόμενο ματς με τον Πανσερραϊκό (6/11, 18:00).

Ο Πανσερραϊκός επιστρέφει στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών και υποδέχεται τον ΟΦΗ, τη Δευτέρα 06 Νοεμβρίου στις 18:00, για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ενόψει και της συγκεκριμένης αναμέτρησης οι Κρητικοί συνεχίζουν την προετοιμασία τους που έχει μπει στην τελική ευθεία, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να μετράει μία σημαντική επιστροφή. Ο λόγος γίνεται για τον Ανδρέα Καρώ, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στους προσαγωγούς και πλέον θα εξαρτηθεί από τον Λιθουανό τεχνικό αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή του αγώνα των Σερρών.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ενημέρωση: 

Με τον Αντρέα Καρώ να προπονείται κανονικά, συνεχίστηκε σήμερα (4/11) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό (30/10, 18:00). O Marko Bakic συνέχισε θεραπεία. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στατικές φάσεις. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Κυριακή (5/11), στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα απέναντι στους Κρητικούς, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, ο οποίος αποβλήθηκε στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός:

«Με καθημερινές πρωινές προπονήσεις ξεκίνησε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τον εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας 06/11(18:00) στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, εκεί όπου οι “κόκκινοι” αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ, επιστρέφοντας στην έδρα τους και θέλοντας να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί στον λάκκο των λεόντων. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό αποτελεί παρελθόν και μία κακή παρένθεση, με τον ίδιο τον Πρόεδρο της ομάδας μας κ.Τάσο Καζία να ζητά από τους παίκτες να τον διαγράψουν από το μυαλό τους και #ΜΑΖΙ με τον κόσμο, να γίνει μία νέα αρχή στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε αρκετά στους ποδοσφαιριστές του και πλέον όλοι έχουν στο μυαλό τους τον αγώνα της Δευτέρας, με την ομάδα μας να ψάχνει την επιστροφή στις νίκες. Το ευχάριστο είναι πως ο Ουρουγουανός τεχνικός αντιμετωπίζει μόνο ένα πρόβλημα, που αφορά τον τιμωρημένο Ουεντραόγκο, ο οποίος αποβλήθηκε στη Λεωφόρο. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, με τον Στίνα να μπαίνει μετά από αρκετό καιρό στην προπόνηση ακολουθώντας ολόκληρο το πρόγραμμα, ενώ επιστρέφει και ο Πεταυράκης που εξέτισε την ποινή του».