Ο Χουάν Νέιρα ανανεώνει με τον ΟΦΗ

Χουάν Νέιρα

i

© Intime

Ο Χουάν Νέιρα ανανεώνει με τον ΟΦΗ

Sportal newsroom 15:58 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:15 - 17.05.2023

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον Χουάν Νέιρα για την επέκταση του συμβολαίου, με τον Αργεντινό μαέστρο να μην το κουνάει από το Ηράκλειο.

Κάτοικος Κρήτης θα παραμείνει και για τα επόμενα χρόνια ο Χουάν Νέιρα όπως όλα δείχνουν. Ο ΟΦΗ είχε ανακοινώσει την συμφωνία με τον Αργεντίνο για 4 έτη πριν από 2,5 χρόνια. Η τότε συμφωνία προέβλεπε την επέκταση του συμβολαίου του Χουάν Νέιρα από το 2023 και για τα επόμενα δύο χρόνια. Εν τέλει μετά από συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών, επήλθε συμφωνία ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Χουάν Νέιρα και απομένουν μόνο οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί και τυπικά η υπόθεση του.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ήθελε την παραμονή του παίκτη στην ομάδα κι όπως φαίνεται η σημαία θα παραμείνει στον ιστό της. Το καλοκαίρι του 2018, οι «Κρητικοί» τον απέκτησαν ως ελεύθερο από την Ζακατεπέκ. Τη φετινή σεζόν, με τη φανέλα του ΟΦΗ μέτρησε 15 συμμετοχές με απολογισμό δύο γκολ και μία ασίστ. Κάποια προβλήματα τραυματισμών τον άφησαν αρκετά πίσω, όμως ο ίδιος μας έχει αποδείξει την ποιότητά του όταν είναι υγιής.

Λίγο πριν το φινάλε της σεζόν, ο τεχνικός του ΟΦΗ Βάλντας Νταμπράουσκας στερήθηκε τις υπηρεσίες του Νέιρα για τα τελευταία ματς, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον υποκνημίδιο, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού.