Συμφώνησε με τον Νοάμ Μπάουμαν ο ΟΦΗ

Νοάμ Μπάουμαν

i

Νοάμ Μπάουμαν/ ©Photo by Nicolò Campo/Getty Images

Συμφώνησε με τον Νοάμ Μπάουμαν ο ΟΦΗ

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:59 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:01 - 08.09.2023

Ο ΟΦΗ ενισχύεται στον «άσο» με τον 27χρονο Ελβετό τερματοφύλακα Νοάμ Μπάουμαν.

Σε συμφωνία με τον Νοάμ Μπάουμαν ήρθε η διοίκηση του ΟΦΗ, για να ενισχύσει τη θέση στον «άσο» μετά την παραχώρηση του Χρήστου Μανδά στη Λάτσιο. Οι Κρητικοί είχαν αποφασίσει μετά την αποχώρηση του νεαρού γκολκίπερ για την ιταλική ομάδα να πορευτούν με βασικό τερματοφύλακα τον Νίκο Χριστογεώργο, ωστόσο έσπευσαν να πλαισιώσουν την τριάδα των κίπερ με τον 27χρονο Ελβετό.

Οι Κρητικοί έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον 27χρονο Ελβετό πορτιέρε, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Άσκολι (Serie B) καταγράφοντας δύο συμμετοχές και στα μισά της σεζόν μετακόμισε στη Βιλ της πατρίδας του, αγωνιζόμενος σε ακόμα έξι ματς. Προηγουμένως φορούσε για σχεδόν μία πενταετία τη φανέλα της Λουγκάνο, με την οποία έκανε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του (99 συμμετοχές). Με την ομάδα της Ελβετίας τη σεζόν 2019-20 συμμετείχε στους ομίλους του Europa League. 

Ο ΟΦΗ έχει το «απόλυτο» στην έδρα του μετά από τρεις αγωνιστικές, όσες νίκες είχε πετύχει πέρσι σε όλη τη σεζόν (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:33 - 06.09.2023

Ο ΟΦΗ έχει το «απόλυτο» στην έδρα του μετά από τρεις αγωνιστικές, όσες νίκες είχε πετύχει πέρσι σε όλη τη σεζόν (vids)

Ο ΟΦΗ έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Super League κάνοντας ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24.

Ο Νοάμ Μπάουμαν μάλιστα αναμένεται σήμερα το μεσημέρι (14:10) στο Ηράκλειο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο σου συμβόλαιο με την ομάδα της Κρήτης.