Ο ΟΦΗ έχει το «απόλυτο» στην έδρα του μετά από τρεις αγωνιστικές, όσες νίκες είχε πετύχει πέρσι σε όλη τη σεζόν (vids)

ΟΦΗ

i

ΟΦΗ/ ©Intime

Ο ΟΦΗ έχει το «απόλυτο» στην έδρα του μετά από τρεις αγωνιστικές, όσες νίκες είχε πετύχει πέρσι σε όλη τη σεζόν (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:33 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:38 - 06.09.2023

Ο ΟΦΗ έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς τις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Super League κάνοντας ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της σεζόν 2023-24.

Αρκετά καλή ήταν η παρουσία και η πορεία του ΟΦΗ την περασμένη σεζόν. Το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας τη σεζόν 2022-23 τερμάτισε στην ένατη θέση, έχοντας συγκομιδή 26 βαθμούς μετά από 26 ματς. Ο απολογισμός των Κρητικών ήταν έξι νίκες, οκτώ ισοπαλίες και 12 ήττες. 

Από τα έξι «τρίποντα» που πανηγύρισε ο ΟΦΗ την περασμένη σεζόν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τα δύο ήταν εντός έδρας. Συγκεκριμένα οι Κρητικοί επικράτησαν με 2-1 του Λεβαδειακού στις 14 Νοεμβρίου 2022 και πήραν την νίκη με 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στις 21 Ιανουαρίου 2023. 

Tη φετινή σεζόν η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας έχει καταφέρει να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στα δύο εντός έδρας ματς που έχει δώσει μετά από τρεις «στροφές» στο πρωτάθλημα της Super League. Ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα (20/8) επικράτησε του Άρη με 3-2 μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα και λίγες μέρες αργότερα (3/9) «ξέρανε» τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις και πήρε την νίκη με 1-0 . Θυμίζουμε ότι οι Κρητικοί ηττήθηκαν από τον Αστέρα στην Τρίπολη στο ματς για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος με 3-0 στις 26 Αυγούστου. 

Χριστογιώργος: «Θέμα χρόνου να είναι βασικός στη Λάτσιο ο Μανδάς - Ο στόχος του ΟΦΗ είναι η εξάδα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:56 - 04.09.2023

Χριστογιώργος: «Θέμα χρόνου να είναι βασικός στη Λάτσιο ο Μανδάς - Ο στόχος του ΟΦΗ είναι η εξάδα»

Ο Νίκος Χριστογιώργος μίλησε για την απόδοσή του στο χθεσινό (3/9) ματς με τον ΠΑΟΚ, σχολίασε τη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ απέναντι στους Θεσσαλονικείς και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μεταγραφή του Μανδά.

Στόχος των Κρητικών για τη φετινή σεζόν είναι η εξάδα, κάτι το οποίο έχουν τονίσει αρκετές φορές ως τώρα. Δεδομένου ότι τις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχουν πανηγυρίσει δύο νίκες και μάλιστα κόντρα σε Άρη και σε ΠΑΟΚ έχουν κάθε δικαίωμα να ελπίζουν πως στο τέλος της σεζόν θα τον πετύχουν!