ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα: «Καίγονται» για τη νίκη

Μεγιάδο - Ριένστρα

i

Μεγιάδο - Ριένστρα/©Intime

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα: «Καίγονται» για τη νίκη

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:08 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:16 - 11.11.2023

Ο ΟΦΗ και ο ΠΑΣ Γιάννινα αναμετρώνται στο «Γεντί Κουλέ» (11/11, 17:30) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο ΟΦΗ κι ο ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται στο «Γεντί Κουλέ» το απόγευμα του Σαββάτου (11/11, 17:30, Cosmote Sport 2) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι Κρητικοί βρίσκονται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς. Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό (2-1) και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Η τελευταία νίκη του ΟΦΗ στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν πριν από περίπου ένα μήνα, όταν είχε επικρατήσει εντός έδρας της ΑΕΚ (2-0). 

Ο Λιθουανός προπονητής έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες για το σημερινό ματς, καθώς δε μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μάρκο Μπάκιτς και Ζοάν Τοράλ, στους τιμωρημένους Αμπάντα και Καρώ, αλλά και στον Γκλάζερ ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνική ομάδας του Ισραήλ για τα προκριματικά του EURO 2024. 

Την 20μελή αποστολή του ΟΦΗ, στην οποία συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά (σε αγώνα πρωταθλήματος) ο Ηλίας Σημαντηράκης, απαρτίζουν οι: Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Σημαντηράκης, Γκαγιέγος, Νέιρα, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Ντίκο, Φελίπε, Μοσκέρα.

Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με έξι βαθμούς μαζί με τον Βόλο και τον Παναιτωλικό. Οι Ηπειρώτες αγνοούν την νίκη από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν επικράτησαν 3-0 της Κηφισιάς. 

Όσον αφορά τις απουσίες του «Άγιαξ της Ηπείρου» ο Θανάσης Στάικος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πέδρο Κόντε, Λεό και Έφορντ! Εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ροδρίγο Εραμούσπε και θα κριθεί την τελευταία στιγμή. 

Τα νέα υπερπολυτελή γραφεία του CAS που... μένουν μακριά από το φως της δημοσιότητας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:38 - 10.11.2023

Τα νέα υπερπολυτελή γραφεία του CAS που... μένουν μακριά από το φως της δημοσιότητας

Υπερπολυτελή είναι τα νέα γραφεία του CAS - εκεί όπου αναμένεται να προσφύγει ο Ολυμπιακός για την υπόθεση με τον Παναθηναϊκό - στα οποία το διεθνές δικαστήριο «μετακόμισε» πριν από περίπου έναν χρόνο.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Κιάκος, Τσαούσης, Σόρια, Πανάγου, Μπορταγκαράι, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λιάσος, Λώλης, Τζίνο, Τζίμας, Μπάλαν, Παμλίδης, Ροσέρο και Γκάρο.