Πούλησε τον Ντιουσέ στην Οσέρ ο ΟΦΗ

Ασάν Ντιουσέ

i

©printscreen

Πούλησε τον Ντιουσέ στην Οσέρ ο ΟΦΗ

Κωνσταντίνος Ζήκος 21:45 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:46 - 10.08.2023

Παρελθόν αποτελεί πλέον με κάθε επισημότητα από τον ΟΦΗ, ο Ασάν Ντιουσέ, αφού ανακοινώθηκε η πώληση του 25χρονου μέσου στη γαλλική Οσέρ, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.

Την πώληση του Aσάν Ντιουσέ  στην γαλλική Οσέρ, ανακοίνωσε τόσο η ΠΑΕ ΟΦΗ, όσο και η ίδια η γαλλική ομάδα στους επίσημους λογαριασμούς της, με τον Σενεγαλέζο να γίνεται κάτοικος Γαλλίας, μετά από ένα χρόνο στη Κρήτη. Με αυτό τον τρόπο γίνεται η τρίτη σημερινή(10/8) αποχώρηση ποδοσφαιριστή από το ρόστερ, αφού προηγήθηκαν οι αποδεσμεύσεις των Ντουρμισάι και Γκρόνινγκ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη μεταγραφή του Assane Diousse στην γαλλική Auxerre. Ο Σενεγαλέζος μέσος αποτέλεσε την πρώτη καλοκαιρινή απόκτηση του 2022 για την ομάδα μας και στον έναν χρόνο που φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ αγωνίστηκε σε 33 ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου, πετυχαίνοντας τρία γκολ. Assane, ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου στην ομάδα μας! Ευχόμαστε από καρδιάς, καλή συνέχεια στην καριέρα σου!»

Η Οσέρ μάλιστα ανέβασε και σχετικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Σενεγαλέζου από τη περσινή σεζόν του στον ΟΦΗ, επισημαίνοντας τα επιτεύγματα του, που αν μη τι άλλο είναι αρκετά εντυπωσιακά. Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, είχε 88% επιτυχία στις πάσες υπό πίεση, εντάσσοντας τον έτσι στους 3 καλύτερους αμυντικούς μέσους στη σχετική λίστα για τη Super League. 

Μέχρι το 2025 στον ΟΦΗ ο Μπάκιτς!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:55 - 09.08.2023

Μέχρι το 2025 στον ΟΦΗ ο Μπάκιτς!

Την επέκταση της συνεργασίας του με το Μάρκο Μπάκιτς ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ, με το 29χρονο Μαυροβούνιο να συνεχίζει να φοράει τα «ασπρόμαυρα μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.

6,8 κλεψίματα του ανά παιχνίδι, τον καθιστούν στο top-5 του πρωταθλήματος στον συγκεκριμένο τομέα, όπως επίσης συγκαταλέγεται στους πιο ικανούς αμυντικούς μέσους του πρωταθλήματος, όσον αφορά τη δημιουργία απειλητικών πασών. Ο Ντιουσέ μάλιστα, είναι και τρείς φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης.