Συμφώνησε με Αμπάντα ο ΟΦΗ - Πετάει απόψε για το Ηράκλειο

Λερόι Αμπάντα

i

Λερόι Αμπάντα/ ©Intime

Συμφώνησε με Αμπάντα ο ΟΦΗ - Πετάει απόψε για το Ηράκλειο

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:28 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:30 - 26.06.2023

Σε μία ακόμη προσθήκη προχωρά ο ΟΦΗ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη Σεράινγκ για τον Λερόι Αμπάντα, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Λαμία.

Σημαντική προσθήκη για τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ενισχύονται στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Λερόι Αμπάντα. Ο 23χρονος αριστερός μπακ ανήκε μέχρι πρότινος στη Σεράινγκ Γιουνάιτεντ και η κρητική ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με τους Βέλγους για την απόκτησή του.

Ο Λερόι Αμπάντα ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με τη φανέλα της Λαμίας, στην οποία αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν ως δανεικός από τη βελγική ομάδα. Ο Γάλλος αριστερός μπακ αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στη θέση του στη Super League

O 23χρονος Γάλλος αριστερός μπακ αναμένεται απόψε (26/6) στις 23:05 στο Ηράκλειο, με πτήση από Παρίσι. Την Τρίτη (27/6) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν είναι όλα καλά θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την κρητική ομάδα. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αμπάντα έχει καταγράψει συμμετοχές στις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας (U16 & U17). 

Τέλος ο Τζου από τον ΟΦΗ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:00 - 23.06.2023

Τέλος ο Τζου από τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον Μεσάκ Τζου για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο οποίος αποχωρεί από τους Κρητικούς μετά από μία σεζόν.

Επίσημο: Στον ΟΦΗ ο Κουτεντάκης

Την επιστροφή του Τίτο Κουτεντάκη ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, με τον 19χρονο Μέσο να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών στην ομάδα της Κρήτης. Ο ίδιος αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, μετά τους Ανδρέα Καρώ και Αντριάν Ριέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Τίτου Κουτεντάκη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. 

Ο 19χρονος μέσος, ο οποίος είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 2003, έχει καταγωγή από το Τυμπάκι Μεσσαράς και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας.

Τον Ιούλιο του 2018 εντάχθηκε στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, έχοντας αγωνιστεί στις ομάδες U17, U19 και ΠΑΟΚ Β’, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στον Μακεδονικό.

Έχει χριστεί διεθνής με τις ομάδες U16, U17, U19 και U21 της χώρας μας, με τις οποίες μετρά 9 συμμετοχές.

Τίτο, η επιθυμία σου να φορέσεις ξανά τη φανέλα του ΟΦΗ έγινε πραγματικότητα! Καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια μας!»