Διεθνή Κύπριο από τον ΑΠΟΕΛ παίρνει ο ΟΦΗ

Ανδρέας Καρώ

i

©print screen

Διεθνή Κύπριο από τον ΑΠΟΕΛ παίρνει ο ΟΦΗ

Sportal newsroom 14:09 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 07.06.2023

Ο ΟΦΗ έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Κύπριου αμυντικού, Ανδρέα Καρώ.

Ακόμα μία προσθήκη έκλεισε ο ΟΦΗ. Η ομάδα της Κρήτης μετά την απόκτηση του Αντριάν Ριέρα προχώρησαν στην απόκτηση του Ανδρέα Καρώ, Κύπριου αμυντικού από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο ΟΦΗ έχει έρθει σε συμφωνία με την κυπριακή ομάδα, ο οποίος αναμένεται να γίνει αντικαταστάτης του Διαμαντή, που ανακοίνωσε την αποχώρησή του πριν από λίγες ημέρες. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Κύπρου και λέγεται πως προσπαθεί να πάρει ειδική άδεια για να ταξιδέψει στο Ηράκλειο.

Προκειμένου να περάσει τις επόμενες ημέρες από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών. Ο Κύπριος διεθνής έχει αρκετά καλό βιογραφικό. Έχει υπάρξει φορέσει τη φανέλα της Λάτσιο χωρίς όμως να αγωνιστεί, η οποία τον είχε αγοράσει από τον Απόλλωνα Λεμεσού

Ακόμη έχει παίξει στη Σαλερνιτάνα, την πορτογαλική Μαρίτιμο, την Πάφο και τη Νέα Σαλαμίνα. Τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο είχε έξι γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. 

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για την αποχώρηση του Καρώ: 

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, ανακοινώνει ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΟΦΗ, για μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Αντρέα Καρώ. Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε στην ομάδα μας, για δύο ποδοσφαιρικές περιόδους (2021-22, 2022-23), συμμετέχοντας σε 62 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και πετυχαίνοντας 7 γκολ. Ευχόμαστε στον Ανδρέα, καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα».