Λαμία και Βόλος συμφώνησαν με την Cosmote TV και για την επόμενη σεζόν

Βόλος - Λαμία

i

© Intime

Λαμία και Βόλος συμφώνησαν με την Cosmote TV και για την επόμενη σεζόν

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:30 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 30.05.2023

Μετά από τον Παναιτωλικό και τον ΟΦΗ, η Cosmote TV ανανέωσε τη συνεργασία της και με τους Βόλο και Λαμία.

Με τη λήξη του τελικού Κυπέλλου, ολοκληρώθηκε και επίσημα η σεζόν 2022-23 για τις ελληνικές ομάδες της πρώτης κατηγορίας. Πλέον, άπαντες ετοιμάζονται για τη νέα χρονιά κι ένα από τα ζητήματα που έχουν προκύψει είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Όσο περνούν οι μέρες, το τοπίο με τον τηλεοπτικό χάρτη θα ξεκαθαρίζει ολοένα και περισσότερο.

Μετά τον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό, η Cosmote TV ανανέωσε με ακόμη δύο ομάδες το συμβόλαιο ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, τα εντός έδρας παιχνίδια του Βόλου και της Λαμίας θα συνεχίσουν να καλύπτονται από τα κανάλια της Cosmote TV και για την ερχόμενη σεζόν, καθώς υπήρξε ανανέωση της συμφωνίας των δύο πλευρών με την συνδρομητική πλατφόρμα για ακόμη ένα χρόνο.

Να θυμίσουμε, τα δύο συνδρομητικά κανάλια έχασαν από μία ομάδα, μετά τον υποβιβασμό του Λεβαδειακού και του Ιωνικού, ενώ μένει να δούμε τι θα γίνει με με τους νεοφώτιστους, Πανσερραϊκό και Κηφισιά (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου). Την περασμένη χρονιά, η Cosmote TV είχε τα δικαιώματα οκτώ ομάδων (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Βόλος, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Λαμία, Ιωνικός), ενώ η Nova είχε στο κανάλι της τις υπόλοιπες έξι (ΠΑΟΚ, Άρης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Λεβαδειακός, Αστέρας Τρίπολης).

Οι ΠΑΕ που έχουν «δεμένα» συμβόλαια και για τα επόμενα χρόνια είναι ο Ολυμπιακός (στην Cosmote TV έως και το 2024-25) και ο Άρης (με τη Nova έως και το 2024-25), ενώ τη συμφωνία τους με την Cosmote TV επέκτειναν οι Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Βόλος και Λαμία. Από την άλλη, ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ αλλά και όλες οι άλλες ομάδες που δεν αναφέρθηκαν παραπάνω, είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν συμβόλαιο με νέο κανάλι. Το καλοκαίρι σε ότι αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα αναμένεται καυτό και μένει να δούμε πως θα ολοκληρωθεί ο χάρτης μέχρι τις 18 Αυγούστου που θα ξεκινήσει η νέα σεζόν.