Ο Κουρμπέλης άκουσε και αποφασίζει

Δημήτρης Κουρμπέλης / Intime

i

Δημήτρης Κουρμπέλης / Intime

Ο Κουρμπέλης άκουσε και αποφασίζει

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:14 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 30.05.2023

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει ολοκληρώσει τις επαφές του με Παναθηναϊκό και Τραμπζονσπόρ και ανακοινώνει άμεσα την απόφαση του.

Η αρχική σιγουριά που επικρατούσε στην Τουρκία περί συμφωνίας του Δημήτρη Κουρμπέλη με την Τραμπζονσπόρ, έχει αφήσει τη θέση της σε πιο επιφυλακτικά ρεπορτάζ, με αναφορές για «προχωρημένες συζητήσεις σε καλό δρόμο».

Πληροφορίες, οι οποίες απηχούν και την πραγματικότητα. Διότι ο Κουρμπέλης δεν έχει αποφασίσει, επεξεργάζεται τα δεδομένα για ένα συμβόλαιο ζωής και αμφιταλαντεύεται για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε επιλογής.

Αυτό το οποίο έχει σίγουρα τελειώσει, είναι οι επαφές της πλευράς του Κουρμπέλη με τον Παναθηναϊκό και την Τραμπζονσπόρ. Ο διεθνής αμυντικός χαφ έχει λάβει τις τελικές προτάσεις και τις αναλύει, σε συνεργασία με τον ατζέντη του.

Το μήνυμα του Αμορίμ στον Αλεξανδρόπουλο, η συνάρτηση με την υπόθεση Κουρμπέλη και οι προϋποθέσεις επιστροφής
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:35 - 29.05.2023

Το μήνυμα του Αμορίμ στον Αλεξανδρόπουλο, η συνάρτηση με την υπόθεση Κουρμπέλη και οι προϋποθέσεις επιστροφής

Ο Ρούμπεν Αμορίμ έδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο στον Αλεξανδρόπουλο ότι δεν τον υπολογίζει. Υπό ποιες προϋποθέσεις θα ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός με το... δικό του παιδί.

Πλέον, η ανοιχτή γραμμή που διατηρεί ο Κουρμπέλης με «πράσινους» και Τούρκους παράγοντες, σχετίζεται με τη γνωστοποίηση της απόφασης του. Στο πρακτικό κομμάτι, ότι ήταν να συζητηθεί, συζητήθηκε διεξοδικά.

Είναι σαφές πως ανάμεσα στις δύο προτάσεις υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Η Τραμπζονσπόρ προσφέρει τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές άνω των τριών εκατομμυρίων ευρώ, όταν ο Παναθηναϊκός προτείνει περίπου 600.000 ευρώ ετησίως.

Κουρμπέλης: «Θα ξαναέπαιζα το ματς με τον Ολυμπιακό» - Οι ατάκες για συμβόλαιο και Ζέκα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:04 - 22.05.2023

Κουρμπέλης: «Θα ξαναέπαιζα το ματς με τον Ολυμπιακό» - Οι ατάκες για συμβόλαιο και Ζέκα

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης σε συνέντευξή του αναφέθηκε στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε και στο επίμαχο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έκρινε το πρωτάθλημα. Τι είπε για Γιοβάνοβιτς, Ουζουνίδη, Ζέκα και την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, επειδή ο Κουρμπέλης δεν εστιάζει μόνο στα λεφτά, για αυτό δεν έχει καταλήξει. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού σκέφτεται πολλές παραμέτρους, όπως τη σταθερότητα που θέλει στη ζωή του και τη μεγάλη απόσταση από την οικογένεια του.

Όπως έγραψε το Sportal, ο Κουρμπέλης δεν πρόκειται να χρονοτριβήσει. Επειδή πρόκειται για απόφαση ζωής, χρειάζεται χρόνο και προτίμησε να αποφύγει το πιεστικό κλίμα που είχε διαμορφωθεί το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, είναι πια θέμα ωρών για τον 30χρονο μέσο να αποφασίσει.