Πατέρας: «Εξαιρετική δουλειά ο Αλαφούζος, παραδέχομαι τον Μελισσανίδη»

Ο Νικόλας Πατέρας.

i

©intime

Πατέρας: «Εξαιρετική δουλειά ο Αλαφούζος, παραδέχομαι τον Μελισσανίδη»

Sportal newsroom 14:12 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 29.05.2023

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκούς Νικόλας Πατέρας αναφέρθηκε στους Γιάννη Αλαφούζο, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Νικόλας Πατέρας παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Mononews.gr κι αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε επίσης για τη δουλειά που έχει κάνει στον σύλλογο ο νυν μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος, αλλά και στην ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Τόνισε επίσης ότι είναι πολύ σημαντικό για το «τριφύλλι» το πρότζεκτ του νέου γηπέδου στον Βοτανικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νικόλας Πατέρας:

O Μπρινιόλι είπε «όχι» στον Λινγκρ, η συμμετοχή στα γκολ και η γεύση του Τσέχου άσου από Λεωφόρο (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:24 - 29.05.2023

O Μπρινιόλι είπε «όχι» στον Λινγκρ, η συμμετοχή στα γκολ και η γεύση του Τσέχου άσου από Λεωφόρο (vid)

Ο Παναθηναϊκός παλεύει την περίπτωση του Όντρεϊ Λινγκρ, ο οποίος έχει πάρει γεύση από Λεωφόρο. Η συμμετοχή στα γκολ της Σλάβια Πράγας και το εκπληκτικό στοπ του Μπρινιόλι.

«Για το φετινό πρωτάθλημα μπορώ να πω ότι φτάσαμε στην πηγή και δεν ήπιαμε νερό. Δεν μπορώ, όμως, παρά να μην παραδεχθώ τον Δημήτρη Μελισσανίδη όταν έλεγε ότι η ΑΕΚ είναι μία δυνατή ομάδα κι αυτό φάνηκε στον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, όπου έπαιζε από το έκτο λεπτό με δέκα παίκτες.

Σχετικά με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο παρακολουθώ συνέχεια -ως οπαδός πλέον- με τα παιδιά μου, οφείλω να πω ότι ο Γιάννης Αλαφούζος, που είναι πολύ καλός φίλος, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Δηλαδή έχει καταφέρει σε μία δεκαετία να καθαρίσει τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας και έχει βάλει μπρος το νέο γήπεδο στο Βοτανικό, το οποίο θεωρώ ό,τι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό».