Παναθηναϊκός: Τι γράφουν στην Τουρκία για τον Κουρμπέλη

Δημήτρης Κουρμπέλης

i

Δημήτρης Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Τι γράφουν στην Τουρκία για τον Κουρμπέλη

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:56 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:00 - 29.05.2023

Τα τουρκικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και παρουσιάζουν την απόφαση του!

Σε κεντρικό πρόσωπο της επικαιρότητας της Τραμπζονσπόρ έχει αναδειχτεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Τα τουρκικά ΜΜΕ όχι απλά επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, αλλά παρουσιάζουν σχεδόν βέβαιη τη μετακόμιση του στην Τραπεζούντα.

Τα ρεπορτάζ από την Τουρκία αναπαραγάγουν τις πληροφορίες από την Ελλάδα, για πρόταση στον Κουρμπέλη, που περιλαμβάνει τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως υποστηρίζουν τα δημοσιεύματα, όντως η Τραμπζονσπόρ ασχολείται σοβαρά με τον διεθνή αμυντικό χαφ του Τριφυλλιού και προσπαθεί να τον φέρει στην Τουρκία.

Τονίζεται πως ο Κουρμπέλης είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αρέσει από πέρυσι στην τεχνική ηγεσία και υπενθυμίζεται η προσφορά των 600.000 ευρώ του Αυγούστου του 2022, την οποία είχε απορρίψει ο Παναθηναϊκός.

Τώρα, ο Κουρμπέλης είναι ελεύθερος και επιλέγει τον επόμενο προορισμό του και το Τριφύλλι δεν έχει λόγο στην επιλογή του. Με τις αναφορές στην Τουρκία να συμπληρώνουν πως ο Έλληνας μέσος αναμένεται να απαντήσει θετικά στην Τραμπζονσπόρ.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Μανώλης Σιώπης και ο Τάσος Μπακασέτας έχουν ενεργή ανάμειξη στην υπόθεση, αφού περιγράφουν στον Κουρμπέλη με τα καλύτερα λόγια τη ζωή στην Τραπεζούντα και τις συνθήκες στην ομάδα.

Η σιγουριά των Τούρκων για το «ναι» του Κουρμπέλη θα αποδειχτεί στις επόμενες ώρες, όταν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού γνωστοποιήσει την απόφαση του.