ΟΦΗ-Κηφισιά: Αμφότερες οι ομάδες θέλουν διακαώς τη νίκη για τους δικούς τους λόγους
i

© PrtScr

ΟΦΗ-Κηφισιά: Αμφότερες οι ομάδες θέλουν διακαώς τη νίκη για τους δικούς τους λόγους

Γιάννης Λιβανός • 09:31 - 04.02.2024

Ο ΟΦΗ υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (04/02, 16:00) την Κηφισιά στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί την Κηφισιά στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (04/02, 16:00, Cosmote Sport 2) για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σ' ένα ματς που και οι δύο ομάδες θέλουν απεγνωσμένα τη νίκη και τους τρείς βαθμούς.

Οι Κρητικοί θα ψάξουν σίγουρα νικηφόρο αποτέλεσμα μέσα στην έδρα τους, προκειμένου να «ξεσπάσουν» για τον αποκλεισμό από τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Παναιτωλικό. Αντίθετα η Κηφισιά βρίσκεται σε πολύ δυσχερή θέση, ούσα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα προσπαθήσει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από το παιχνίδι.

Η ομάδα του Πέπε Μελ την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 3-0 από την ΑΕΚ στην «Opap Arena». Ο ΟΦΗ λοιπόν βρίσκεται στη 10η θέση του πίνακα της βαθμολογίας της Stoiximan Super League με 20 βαθμούς. Από την άλλη η Κηφισιά, με νέο προπονητή πια στον πάγκο της, τον Κώστα Μπράτσο προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Άρη, με τους «κιτρινόμαυρους» να φεύγουν από το γήπεδο της Καισαριανής με τους τρείς πολύτιμους βαθμούς της νίκης, έπειτα από το γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη στο πρώτο μέρος.

Κάπως έτσι η Κηφισιά δεν λέει να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας, έχοντας μόλις 12 βαθμούς. Ο Κώστας Μπράτσος θα επιθυμούσε το ντεμπούτο του να συνδυαστεί με ένα θετικό αποτέλεσμα και γιατί όχι και τη νίκη έπειτα από πολύ καιρό και συγκεκριμένα τις 16 Δεκεμβρίου.

Ο Πέπε Μελ δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή των Κρητικών τους Αμπάντα και Γκλάζερ, καθώς έχουν συμπληρώσει κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσουν στο ματς με την Κηφισιά την ποινή τους, ενώ εκτός έχει τεθεί και ο Γιαννούλης για το εν λόγω ματς.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Μπαόυμαν, Χριστογεώργο, Λάρσον, Μαρινάκη, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Μπρεσάν, Βούρο, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Μπάκιτς, Αποστολάκη, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Αδαμάκη, Μπάκου, Μοσκέρα, Ισέκα και Φελίπε.

Στην αντίπερα όχθη, στην αποστολή της Κηφισιάς συμπεριλήφθηκαν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Τσανάτζια και Μενέντες. Αντιθέτως ο Κώστας Μπράτσος δεν υπολογίζει στους Μασούρα, Παπασάββα, Κλωναρίδη, Κωνσταντακόπουλο, Αντούνες, Πρίτσα και Σναϊντερλάν, καθώς και στον νεοαποκτηθέντα Γιόβαντσιτς.

Αναλυτικά η αποστολή της Κηφισιάς: Κρίστινσον, Νικοπολίδης, Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μποτία, Λαντρ, Παρράς, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Τσάπαν, Τεϊσέιρα, Τσανάτζια, Νίνης, Ίλιεφ, Σολόα, Οζέγκοβιτς, Τετέι, Μενέντες, Κρισιούμα, Μπιφουμά, Αντερέγκεν.

Οι πιθανές εντεκάδες:

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Θοράρινσον, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Ισέκα.

ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία: Ευκαιρία για να «ανασάνει» βαθμολογικά στους «Ζωσιμάδες»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:51 - 04.02.2024

ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία: Ευκαιρία για να «ανασάνει» βαθμολογικά στους «Ζωσιμάδες»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τη Λαμία το απόγευμα της Κυριακής (4/2, 17:30) στους «Ζωσιμάδες», για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα must win και για τις δυο ομάδες.

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Τσανάτζια, Σολόα, Κρισιούμα, Ίλιεφ, Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς.