Με αρκετές απουσίες η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με την ΑΕΚ

Πέπε Μελ

i

©Intime

Με αρκετές απουσίες η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με την ΑΕΚ

Στέλιος Βαρδάκης • 15:21 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 27.01.2024

Ο Πέπε Μελ έκανε γνωστή την αποστολή του ΟΦΗ εν όψει του ματς με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena».

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται από την ΑΕΚ (28/1 16:00) στην OPAP Arena στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Πέπε Μελ έκανε γνωστή την αποστολή με την οποία θα ταξιδέψουν οι Κρητικοί στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την Ένωση. 

Δεν έλειψαν τα προβλήματα για τον Ισπανό προπονητή ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τοράλ και τον Μπάουμαν που είναι τραυματίες, ενώ ο Μοσκέρα υποφέρει από ίωση. Εκτός έμειναν και οι τιμωρημένοι Βούρος και Νέιρα, με τον Χριστογεώργο όμως, να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ:

«Με τον Νίκο Χριστογεώργο να επιστρέφει στην αποστολή, η ομάδα μας ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (27/1) την προετοιμασία της για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Η προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Pepe Mel επέλεξε να συμπεριλάβει τους εξής ποδοσφαιριστές στην αποστολή: Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Larsson, Μαρινάκης, Abanda, Thorarinsson, Λαμπρόπουλος, Bressan, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Mellado, Glazer, Gallegos, Bakic, Θεοδοσουλάκης, Baku, Riera, Αποστολάκης, Dicko, Luiz Phellype.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι, Πραξιτέλης Βούρος και Juan Neira, oι τραυματίες, Jon Toral και Noam Baumann, ο Santiago Mosquera λόγω ίωσης και οι Αντρέας Καρώ, Manuel Καλαφάτης, Τίτος Κουτεντάκης, Ηλίας Σημαντηράκης και Ανδρέας Αδαμάκης».