Δέλλας: «Έγινε η αξιολόγηση, ξεκίνησε ο σχεδιασμός»

Δέλλας: «Έγινε η αξιολόγηση, ξεκίνησε ο σχεδιασμός»

Ελένη Ανδρικοπούλου 20:18 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 00:57 - 20.05.2024

Ο Τραϊανός Δέλλας αναφέρθηκε στις κινήσεις του ΟΦΗ για τη νέα σεζόν.

Ο ΟΦΗ το Σάββατο θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό και θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Οι Κρητικοί στη συνέχεια θα προχωρήσουν στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν με στόχο να παίξουν στα playoffs και όχι να κινδυνεύουν με υποβιβασμό, όπως συνέβη τα δύο τελευταία χρόνια.

Ο τεχνικός Τραϊανός Δέλλας μίλησε στους δημοσιογράφους για τελευταία φορά σε ό,τι αφορά την τρέχουσα σεζόν και τόνισε ότι έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό η αξιολόγηση του ρόστερ, αλλά κι ότι είναι σ’ εξέλιξη ο σχεδιασμός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας: «Έχει γίνει η αξιολόγηση σε μεγάλο βαθμό κι έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Μόλις περάσει αυτό το παιχνίδι, θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις και με παιδιά που τελειώνουν τα συμβόλαια τους, το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε αρκετή δουλειά. Δεν μας απαγορεύει να κάνουμε παράλληλα τον σχεδιασμό μας, όπως είπα όμως την προηγούμενη φορά αυτό που προέχει είναι να έχουμε μια βάση και να ενισχύσουμε αυτόν τον κορμό για να μας οδηγήσει την επόμενη χρονιά.

Αυτός ήταν εξαρχής ο στόχος μας, δύο ήταν βασικά, ν’ αποφύγουμε τις περιπέτειες και στη συνέχεια να τερματίσουμε πρώτοι. Αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Θα παίξουν κάποια παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, είναι το τελευταίο παιχνίδι του Κώστα (σ.σ. Γιαννούλη) και θα ήθελα να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο για να τιμήσουν αυτό το παιδί.

Αρχές Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία, για να έχουμε περιθώριο να δουλέψουμε τις επόμενες εβδομάδες και να είμαστε έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα.Πάντα υπάρχουν ευκαιρίες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας αλλά σίγουρα όσο μεγαλύτερο είναι το παζλ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τόσο το καλύτερο είναι για έναν προπονητή».