Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ έμειναν στην ισοπαλία κι... έβγαλαν την υποχρέωση

Αστέρας - ΟΦΗ

i

© Intime

Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ έμειναν στην ισοπαλία κι... έβγαλαν την υποχρέωση

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:01 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:32 - 27.04.2024

Στο πιο... αδιάφορο βαθμολογικά ματς της 6ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ΟΦΗ, η μπίλια έκατσε στο «Χ».

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχτηκε τον ΟΦΗ στο «Θ. Κολοκοτρώνης», στο πιο... αδιάφορο βαθμολογικά ματς της 6ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες (1-1), σε ένα ματς που οι Κρητικοί ήταν εμφανώς καλύτεροι, κυρίως στο πρώτο 45λεπτο.

Στα σαλόνια και τη νέα σεζόν Παναιτωλικός και Βόλος, η Κηφισιά ακολούθησε τον ΠΑΣ Γιάννινα - Η βαθμολογία της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:11 - 27.04.2024

Στα σαλόνια και τη νέα σεζόν Παναιτωλικός και Βόλος, η Κηφισιά ακολούθησε τον ΠΑΣ Γιάννινα - Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Δείτε τη βαθμολογία των playouts μετά το τέλος της 6ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League. Σώθηκαν Παναιτωλικός και Βόλος, έπεσε και η Κηφισιά.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, με το… καλημέρα οι Κρητικοί σπατάλησαν μία μεγάλη ευκαιρία. Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Τσιφτσής έκανε το «τσαφ» το οποίο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο Μπάκου, αφού το πλασέ του σε κενή εστία κατέληξε άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο ΟΦΗ απείλησε ξανά. Ριέρα και Τοράλ συνεργάστηκαν εξαιρετικά, η μπάλα στρώθηκε στον Μεγιάδο, του οποίου όμως το σουτ ήταν άστοχο.

Στο 12ο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης άνοιξε το σκορ (1-0) κόντρα στη ροή του ματς. Έπειτα από μία εκτέλεση κόρνερ, ο Ρεγκίς έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Αλάγκμπε εξ επαφής από πλεονεκτική θέση έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το προβάδισμα των Αρκάδων. Ο ρυθμός στο πρώτο μέρος ήταν εκπληκτικός, με την μπάλα να είναι πάνω-κάτω και την ομάδα της Κρήτης να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και την υπεροχή.

Δευτερόλεπτα μετά το γκολ του Αστέρα, ο ΟΦΗ θέλησε να απαντήσει άμεσα. Ο Τοράλ βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή, όμως το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση και στο 24ο λεπτό σημάδεψαν ξανά το δοκάρι της εστίας του Τσιφτσή. Ο Ριέρα τροφοδότησε εξαιρετικά τον Ισέκα, ο οποίος από θέση τετ α τετ πλάσαρε και δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο (29΄), η ομάδα του Ράσταβατς έφτασε μία… ανάσα από το 2-0, όμως ο Λαμπρόπουλος είχε άλλη άποψη. Ο Παλάσιος κέρδισε την μπάλα έπειτα από λάθος του Μεγιάδο και πλάσαρε μέσα από την περιοχή, όμως ο Έλληνας στόπερ έσωσε την ομάδα του πάνω στη γραμμή.

Στην επανάληψη, το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο. Η υπεροχή των ασπρόμαυρων απέδωσε… καρπούς και στο 53ο λεπτό ο ΟΦΗ έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Ο Ισέκα έφυγε στην πλάτη της άμυνας κι έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, με τον Γκρόζντανιτς στην προσπάθειά του να απομακρύνει να στέλνει την μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να δείχνουν πως «βολεύονται» με το αποτέλεσμα (1-1).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Λύρατζης, Γκρόσντανιτς, Καστάνιο, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι (70΄Μουνάφο), Αλάγκμπε, Ζουγλής (70΄Μπαρτόλο), Παλάσιος (80΄Γκος), Ρεγκίς, Μιριτέλο (80΄Αγγελάκης).

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Λουκάο, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Μπάκιτς (88΄Θεοδοσουλάκης), Μπάκου (74΄Γκλάζερ), Τοράλ (74΄Αποστολάκης), Ριέρα (83΄Μοσκέρα), Ισέκα (83΄Λουίζ Φελίπε).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOUTS

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ