Ο Παναιτωλικός πήρε τεράστια νίκη κόντρα στον Ατρόμητο και εξασφάλισε την παραμονή του στη Stoiximan Super League
i

©intime

Ο Παναιτωλικός πήρε τεράστια νίκη κόντρα στον Ατρόμητο και εξασφάλισε την παραμονή του στη Stoiximan Super League

Δημήτρης Χούπης 22:00 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:04 - 27.04.2024

Ο Παναιτωλικός πήρε μια τεράστια νίκη με 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο και σε συνδυασμό με την ήττα της Κηφισιάς, εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο Παναιτωλικός θα βρίσκεται και του χρόνου στη Stoiximan Superleague. Η ομάδα του Αγρινίου πήρε μια σημαντική νίκη με 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο και εξασφάλισε την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους. Στην αρχή η ομάδα του Περιστερίου ήταν αυτή που είχε το πάνω χέρι, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους έχασαν μια τεράστια ευκαιρία.

Και του χρόνου... Βόλος: Νίκη με υπογραφή Γκαρσία και παραμονή στη Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:55 - 27.04.2024

Και του χρόνου... Βόλος: Νίκη με υπογραφή Γκαρσία και παραμονή στη Stoiximan Super League

Ο Βόλος έκανε το καθήκον του κόντρα στον Πανσερραϊκό και επικρατώντας στο Πανθεσσαλικό με 1-0 έβαλε τέλος στο «θρίλερ» της παραμονής, μένοντας και μαθηματικά στη Stoiximan Super League.

Στο 44' ο Λιάβας έκανε μια πάσα στη μικρή περιοχή, ο Τορεχόν βρέθηκε ολομόναχος στο σημείο του πέναλτι, αλλά ο Μαρκετζάνι απέκρουσε και κράτησε το μηδέν για τον Ατρόμητο.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αγρινίου ξεκίνησε δυναμικά, χάνοντας στο 47ο λεπτό μια καλή στιγμή για να σκοράρει με τον Ντίαζ. Έξι λεπτά μετά όμως ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ με τον Ταμπίτζε, ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ, πήρε μια κεφαλιά και έκανε το 1-0.

Στο 71΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουντέ. Σο 83΄ ο Ατρόμητος είχε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει αλλά ο Τσάβες είπε «όχι» στην καρφωτή κεφαλιά του Βαλένσια. Τέσσερα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα, αφού ο Κούντε αποβλήθηκε.

Οι ενδεκάδες

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι – Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Αθανασίου – Κούντε, Έντερ, Κούεν – Βαλένσια, Βέργος.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες – Μαλής, Οικονόμου, Ταμπίτζε – Μαυριάς, Πέρες, Λιάβας, Χουάνπι, Τορεχόν – Λομόνακο, Ντίαζ.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

Στο γκολ του Ταμπίτζε. Ο Παναιτωλικός έψαχνε το γκολ και το βρήκε. Από εκείνη τη στιγμή η ομάδα του Αγρινίου έκανε ότι μπορούσε για να κρατήσει το προβάδισμα, το οποίο το κράτησε μέχρι το τέλος.

MVP

Ο Μαλής. Ο Έλληνας αμυντικός ήταν τρομερός σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με αποκορύφωμα την ασίστ στο γκολ του Ταμπίτζε.