Τι ισχύει με τον Ακαϊντίν και τους δανεικούς

Σαμέτ Ακαϊντίν

i

Intime

Τι ισχύει με τον Ακαϊντίν και τους δανεικούς

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:05 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:05 - 27.04.2024

Η «Sabah» έγραψε ότι ο Σαμέτ Ακαϊντιν θα επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη το καλοκαίρι και το Sportal εξηγεί τα δεδομένα για τον Τούρκο στόπερ και τους άλλους παίκτες που παίζουν με δανεισμό στον Παναθηναϊκό.

Η τουρκική εφημερίδα «Sabah» έθεσε νέα δεδομένα για τον δανεισμό του Σαμέτ Ακαϊντίν στον Παναθηναϊκό από τη Φενέρμπαχτσε. Γράφοντας σήμερα (26/4) πως το Τριφύλλι και ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός έχουν αποφασίσει να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους και ο παίκτης θα επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη.

Στην πραγματικότητα, το ρεπορτάζ προέρχεται από τις παρενέργειες από την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου. Ένα αποτέλεσμα που εκτροχιάζει τον κύριο στόχων της σεζόν και... μαυρίζει την ατμόσφαιρα στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Το βέβαιο είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να πληρώσει την οψιόν αγοράς των 4 εκατομμυρίων ευρώ. Ο 30χρονος στόπερ δεν θα μείνει στην Αθήνα με αυτό τον τρόπο και θα χρειαστεί να αναζητηθεί άλλη φόρμουλα, εφόσον στο Τριφύλλι θελήσουν να κρατήσουν τον παίκτη.

Μέχρι τώρα, ο Τερίμ είχε μία συζήτηση με τον Ακαϊντίν και τον ενημέρωσε πως θα ήθελε να συνεργαστούν και την επόμενη σεζόν στο Κορωπί, υπό την προϋπόθεση πως ο «αυτοκράτορας» θα διατηρήσει τη δουλειά του.

Αντίστοιχα, ο Ακαϊντίν δεν έχει αποφασίσει τι θα πράξει για το μέλλον του. Ο Τούρκος άσος συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, με γνώμωνα να παίξει και να εξασφαλίσει την κλήση του στην Τουρκία εν όψει του Euro 2024. Γιατί στη Φενέρμπαχτσε ήξερε ότι δεν θα έπαιρνε χρόνο από τον προπονητή, Ισμαέλ Καρτάλ.

Πολύ περισσότερο, δεν είναι γνωστό τι θα συμβεί στη Φενέρ το καλοκαίρι... Αν ο Καρτάλ θα συνεχίσει, αν θα αντικατασταθεί... Αν και η αποχώρηση των Μπονούτσι και Σογιουντσού, οι οποίοι πήραν τη θέση του Ακαϊντίν τον Ιανουάριο, είναι σίγουρη.

Κατά συνέπεια, στον Παναθηναϊκό δεν έχουν ληφθεί οριστική απόφαση για τον Ακαϊντίν. Με τον Τερίμ να έχει εκφραστεί υπέρ της παραμονής του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα, ίσως με την παράταση του δανεισμού του για έναν χρόνο.

Οι υποθέσεις των δανεικών στο Τριφύλλι θα κριθούν μετά το τέλος της σεζόν και ανάλογα με τις υπόλοιπες εξελίξεις. Εκτός από τον Ακαϊντίν, στους «πράσινους» αγωνίζονται με το ίδιο καθεστώς οι Τιν Γεντβάι, Βίτορ Ούγκο και Μπαρτλομιέι Ντραγκόβσκι.