«Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε πήραν την απόφασή τους για τον Ακαϊντίν»

Σαμέτ Ακαϊντίν & Εζέκιελ Πόνσε

i

©Intime

«Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε πήραν την απόφασή τους για τον Ακαϊντίν»

Κώστας Τόπας 10:44 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 26.04.2024

Ο δανεισμός του Σαμέτ Ακαϊντίν στον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και η Φενέρμπαχτσε έχει πάρει την απόφασή της για το μέλλον του 30χρονου Τούρκου στόπερ.

Τον περασμένο Ιανουάριο, με τον Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαμέτ Ακαϊντίν, του Τούρκου κεντρικού αμυντικού που ενίσχυσε το «τριφύλλι» έως το τέλος της περιόδου ως δανεικός από τη Φενέρμπαχτσε.

Στη συμφωνία των δύο ομάδων για τον 30χρονο διεθνή στόπερ, υπάρχει οψιόν αγοράς, ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Να σημειωθεί ότι ο Ακαϊντίν αποτέλεσε τη δεύτερη μεταγραφή του αθηναϊκού συλλόγου τη χειμερινή περίοδο. Ωστόσο, δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του, έως τώρα.

Εως τώρα έχει καταγράψει 15 συμμετοχές με το «τριφύλλι» στο στήθος, έχοντας και μία ασίστ. Ωστόσο, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές για την ομάδα του, καθώς λίγο πριν το ημίχρονο, ο Πόνσε εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του που επί της ουσίας έβγαλε τον Αργεντινό φορ μόνο στον κενό χώρο για να πλασάρει για το 2-0 της Ένωσης.

Το μέλλον του Ακαϊντίν στον Παναθηναϊκό μόνο σίγουρο δεν είναι, καθώς η «Sabah» αποκάλυψε τις προθέσεις της Φενέρμπαχτσε για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Τούρκος αναμένεται να επιστρέψει στα «καναρίνια» στο τέλος της σεζόν, καθώς δεν θα ασκηθεί η ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς από τους «πράσινους».

Οπως τονίζεται μάλιστα, ο λόγος της συγκεκριμένης απόφασης είναι διότι, ο Ακαϊντίν δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ακαϊντίν θα πάρει μέρος στην Τουρκία στο Euro και διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα. Ο 30χρονος αμυντικός συμπλήρωνε τις αποστολές στα προκριματικά, μέχρι τον Σεπτέμβριο όταν καθιερώθηκε ως βασικός.

⚽ Η ΑΕΚ που εξαργυρώνει τη «συνέχεια» και ο Παναθηναϊκός που «έπαιξε» τη χρονιά σε μία ζαριά