Ο Ούγκο βγαίνει υποχρεωτικά από το «ψυγείο»

Βίτορ Ούγκο

i

Intime

Ο Ούγκο βγαίνει υποχρεωτικά από το «ψυγείο»

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:03 - 25.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 25.04.2024

Οι Τιν Γεντβάι και Σαμέτ Ακαϊντίν συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες, οπότε ο Φατίχ Τερίμ θα αναγκαστεί να επαναφέρει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού τον Βίτορ Ούγκο.

Η ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει αφήσει πάρα πολλές παρανέργειες. Μία από αυτές είναι τα κενά που έχουν προκύψει στο κέντρο της άμυνας, εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι Σαμέτ Ακαϊντίν και Τιν Γεντβάι δέχτηκαν κίτρινες κάρτες στο αθηναϊκό ντέρμπι και συμπλήρωσαν τον αριθμό των τριών, που επισύρει ποινή μιας αγωνιστικής. Την οποία θα εκτίσουν υποχρεωτικά την Κυριακή, αφού στα Play Offs δεν προβλέπεται το δικαίωμα της επιλογής, όπως στην κανονική διάρκεια.

Ο Παναθηναϊκός «ξέχασε» να κατέβει, Ντελαζό και Καστρό τον «χειρούργησαν» στεγνά

Ο Παναθηναϊκός «ξέχασε» να κατέβει, Ντελαζό και Καστρό τον «χειρούργησαν» στεγνά

Ο Παναθηναϊκός δεν παρουσιάστηκε ποτέ στο ραντεβού του με τον τίτλο και ηττήθηκε δίκαια από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όμως για άλλη μία φορά σε αυτό το γήπεδο αδικήθηκε κατάφορα από τον διαιτητή και τον VAR...

Αυτό σημαίνει πως ο Φατίχ Τερίμ πρέπει να αναπληρώσει δύο παίκτες και όχι έναν για τα μετόπισθεν. Η πρώτη επιλογή του «αυτοκράτορα» είναι η οπισθοχώρηση του Γουίλιαν Αράο, σε έναν ρόλο που έχει υπηρετήσει πολλές φορές φέτος.

Τη θέση του Αράο στη μεσαία γραμμή θα πάρουν ο Ρούμπεν Πέρεθ ή ο Ζέκα Ροντρίγκες. Ανάλογα ποιον θα προτιμήσει ο Τερίμ για τις ανάγκες της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Σε ότι αφορά τον παρτενέρ του Αράο, αυτός θα είναι ο Βίτορ Ούγκο. Για να συνθέσουν μαζί ένα βραζιλιανικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του Τριφυλλιού, ενώ έχουν αγωνιστεί και άλλες φορές μαζί.

Ο Βίτορ Ούγκο στην κυριολεξία βγαίνει από το... «ψυγείο». Γιατί στα Play Offs έχει παίξει μόλις 15 λεπτά ως αλλαγή, στη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-1 επί του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στην πρεμιέρα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο 32χρονος άσος δεν είχε καν συμπεριληφθεί στην αποστολή και επανήρθε στην 20άδα την Τετάρτη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Χωρίς, όμως ο Τερίμ να τον χρησιμοποιήσει στη διάρκεια του ματς.

Ο άλλος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, ο Μπαρτ Σένκεφελντ, δεν είναι διαθέσιμος. Εδώ και καιρό ο Ολλανδός στόπερ γυμνάζεται ατομικά και δεν υπόλογίζεται από τον Τερίμ για τις υποχρεώσεις της ομάδας.