H Φενέρμπαχτσε θέλει να διώξει τον Σογιουντσού μετά το λάθος του με τον Ολυμπιακό (vid)

Ο Σογιουντσού και ο Ελ Κααμπί

i

© Intime

H Φενέρμπαχτσε θέλει να διώξει τον Σογιουντσού μετά το λάθος του με τον Ολυμπιακό (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:27 - 25.04.2024

Στην πόρτα της εξόδου φαίνεται πως βρίσκεται ο Τσαγλάρ Σογιουντσού, με τη Φενέρμπαχτσε να επιθυμεί να τελειώσει τη συνεργασία με τον παίκτη μετά και το λάθος του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε από το UEFA Europa Conference League και η Σιβασπόρ της έβαλε δύσκολα όσον αφορά την κορυφή της Super Lig. Παρά το γεγονός πως στη δεύτερη διοργάνωση τα πράγματα δεν έχουν τελειώσει, ο σύλλογος της Τουρκίας φαίνεται να κοιτάζει τι θα κάνει και μετά το τέλος της σεζόν.

Σε πρώτο χρόνο, δεινή είναι η θέση του προπονητή, Ισμαΐλ Καρτάλ, ο οποίος φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα από του χρόνου. Όμως απ' ότι φαίνεται δεν θα είναι ο μόνος. Σύμφωνα με τη γνωστή ιστοσελίδα «AS», ο Τσαγλάρ Σογιουντσού δεν μοιάζει να υπολογίζεται από τον σύλλογο, που θέλει να τον ξεφορτωθεί από την επόμενη σεζόν.

Αφορμή για το κλαμπ φαίνεται πως στέκονται δύο γεγονότα. Αφενός, ένας από τους παράγοντες που οδηγούν τη διοίκηση στο να αλλάξει γνώμη για τον Σογιουντσού, τον οποίο εκτιμούσε μέχρι πρότινος, είναι η απόδοσή του στο Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε. Το δικό του φθηνό λάθος έφερε το 1-0 για τους Πειραιώτες, ενώ εκείνος κλήθηκε να μαρκάρει τους Γιόβετιτς και Τσικίνιο στα άλλα δύο γκολ.

Όπως, λοιπόν, τονίζει η «AS», αυτή είναι μία από τις αιτίες για την επερχόμενη αποχώρηση του Σογιουντσού. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με την πρώτη θέση και τα χρήματα που προσφέρει αυτή. Η Φενέρ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Super Lig και στο -4 από τη Γαλατασαράι, με την κατάληψη της διαφοράς από την κορυφή - βάσει προγράμματος - μόνο εύκολη να μην είναι.

Εφόσον, λοιπόν, τελικά τερματίσει στη δεύτερη θέση, τότε το έπαθλο είναι πιο μικρό σε σύγκριση με αυτό του πρωταθλητή. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως τα «καναρίνια» θα πρέπει να περιορίσουν τις ακριβές μεταγραφές και μία από αυτές είναι ο 27χρονος στόπερ. Σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο, επομένως, η Φενέρμπαχτσε αποφάσισε να μην κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ατλέτικο Μαδρίτης, για ενδεχόμενη επέκταση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή.