Ταξιδιωτικό γραφείο χρεώνει... 700 ευρώ για μονοήμερη εκδρομή στο Ολυμπιακός - Άστον Βίλα

Οι οπαδοί της Άστον Βίλα και το «Γ. Καραϊσκάκης»

i

© PS Youtube & Intime

Ταξιδιωτικό γραφείο χρεώνει... 700 ευρώ για μονοήμερη εκδρομή στο Ολυμπιακός - Άστον Βίλα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:48 - 25.04.2024

Μία... καθόλου φθηνή προσφορά για το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα έβγαλε ταξιδιωτικό γραφείο στην Αγγλία, χρεώνοντας 716 ευρώ μία μονοήμερη εκδρομή στον Πειραιά.

Μέσα σε λίγες ώρες ανακοινώθηκε sold - out για το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 9 Μαΐου (22:00), με του φίλους των «ερυθρόλευκων» να ανυπομονούν για τον ημιτελικό του UEFA Europa Conference League. Όμως δεν είναι οι μόνοι, αφού και οι υποστηρικτές των «βίλατζερς» φαίνεται πως περιμένουν πως και πως για τις δύο αναμετρήσεις.

Αυτό φαίνεται πως προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ταξιδιωτικό γραφείο στην Αγγλία, το οποίο έβγαλε μία προσφορά με λίγο... τσιμπημένη τιμή. Συγκεκριμένα, η εν λόγω επιχείρηση αποφάσισε να χρεώσει 716 ευρώ το πακέτο διακοπών στον Πειραιά, για τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Μέχρι εδώ όλα καλά...

Sold out το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα
CONFERENCE LEAGUE

15:37 - 25.04.2024

Sold out το Ολυμπιακός - Άστον Βίλα

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει για ακόμα φορά τη φετινή χρονιά δυναμικό παρών, αφού η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε Sold out για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα.

Τα προβλήματα βέβαια είναι δύο! Αφενός, η προσφορά δεν αφορά πολυήμερες διακοπές αλλά μονοήμερη. Όπερ σημαίνει πως ο φίλαθλος που θα δώσει το συγκεκριμένο ποσό θα έρθει στην Ελλάδα το πρωί και θα αποχωρήσει το βράδυ. Ειδικότερα, η πτήση αναχώρησης από το Μπέρμιγχαμ είναι προγραμματισμένη για τις 7:30 π.μ. και αυτή της επιστροφής για τις 2 π.μ. της επόμενης ημέρας.

Αφετέρου, σε όλο αυτό το πακέτο δεν συμπεριλαμβάνεται κάτι βασικό. Ποιο είναι αυτό; Τα εισιτήρια του αγώνα! Η προσφορά είναι διαθέσιμη για τους φιλάθλους της Άστον Βίλα, εφόσον εκείνοι έχουν ήδη προμηθευτεί το «μαγικό χαρτάκι» για το φαληρικό γήπεδο.

Τι περιλαμβάνει το πακέτο; Εκτός από τα αεροπορικά εισιτήρια μέσα στην τιμή συγκαταλέγονται επίσης τα αναψυκτικά στην πτήση, η μεταφορά από το «Ελ. Βενιζέλος» στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η επιστροφή στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, συνοδός και ασφάλεια βαλίτσας αξίας περίπου 2€.

Για να καταλάβει κανείς τη διαφορά, το αντίστοιχο ταξίδι από ελληνικό πρακτορείο κοστίζει 985 € και περιλαμβάνει πολλά περισσότερα. Συγκεκριμένα, εφόσον κάποιος πληρώσει το εν λόγω ποσό θα μείνει στην Αγγλία για τέσσερεις μέρες. Παράλληλα θα έχει εξασφαλισμένα εισιτήρια για το ματς, εκδρομές σε αγγλικές πόλεις, διαμονή σε ξενοδοχείο, καθώς και τα αεροπορικά εισιτήρια από και προς το Μπέρμιγχαμ.