Και του χρόνου... Βόλος: Νίκη με υπογραφή Γκαρσία και παραμονή στη Stoiximan Super League

Και του χρόνου... Βόλος: Νίκη με υπογραφή Γκαρσία και παραμονή στη Stoiximan Super League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:55 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 27.04.2024

Ο Βόλος έκανε το καθήκον του κόντρα στον Πανσερραϊκό και επικρατώντας στο Πανθεσσαλικό με 1-0 έβαλε τέλος στο «θρίλερ» της παραμονής, μένοντας και μαθηματικά στη Stoiximan Super League.

To θρίλερ της παραμονής ολοκληρώθηκε! Ο Βόλος θα συμπεριλαμβάνεται στις ομάδες της Stoiximan Super League της επόμενης χρονιάς, αφού επικράτησε του Πανσερραϊκού με 1-0 στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Γιάννινα του έκανε το χατίρι στην Καισαριανή νικώντας την Κηφισιά και ο σύλλογος της Μαγνησίας πήρε μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Στα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πατούσαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, με τον Άλεξιτς να χάνει καλή στιγμή στο 6ο λεπτό για το 0-1. Αυτή ήταν και η μοναδική πολύ μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, το οποίο ολοκληρώθηκε με την ισοπαλία των δύο ομάδων. Οι Σερραίοι μπορεί να είχαν τον έλεγχο αλλά αδυνατούσαν να δημιουργήσουν στιγμές που θα τους έφερναν το προβάδισμα.

Στα σαλόνια και τη νέα σεζόν Παναιτωλικός και Βόλος, η Κηφισιά ακολούθησε τον ΠΑΣ Γιάννινα - Η βαθμολογία της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:11 - 27.04.2024

Στα σαλόνια και τη νέα σεζόν Παναιτωλικός και Βόλος, η Κηφισιά ακολούθησε τον ΠΑΣ Γιάννινα - Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Δείτε τη βαθμολογία των playouts μετά το τέλος της 6ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League. Σώθηκαν Παναιτωλικός και Βόλος, έπεσε και η Κηφισιά.

Στο β' μέρος ο Βόλος έβγαλε αντίδραση και από νωρίς είχε δύο προσπάθειες, οι οποίες όμως ήταν άνευ ουσίας. Η τύχη του χαμογέλασε στο 52ο λεπτό όταν ο Πεταυράκης βρήκε την μπάλα με το χέρι, κάτι στο οποίο συμφώνησαν VAR και Ζαμπάλας. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκαρσία ο οποίος έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας, κάνοντας το 1-0. Ακολούθησε μία επίσης καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 79', όταν το δυνατό σουτ του Τσοκάνη κατέληξε άουτ. Ο Πανσερραϊκός μάλιστα, έμεινε και με 10 στο 90+7', όταν ο Οικονόμου αποβλήθηκε για μαρκάρισμα στον σκόρερ του αγώνα.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο Πανσερραϊκός δεν εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ που είχε στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που έδωσε στους γηπεδούχους την ελπίδα πως μπορούν να αντιδράσουν. Αυτοί το έκαναν τελικά στο β' ημίχρονο, πέτυχαν το «χρυσό» γκολ και εν τέλει παρέμειναν στην κατηγορία.

MVP:

Ο Μανουέλ Γκαρσία! Δραστήριος σε όλο το μισό του Πανσερραϊκού, ο Αργεντίνος επιθετικός είχε τις ευκαιρίες του, είχε το γκολ και πρόσφερε ηρεμία στο παιχνίδι της ομάδας του αφότου εκείνη πέτυχε το γκολ.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Βόλος (Χρήστος Κόντης): Κόβακς - Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα - Ντε Καμπς, Γκλάβτσιτς - Κόμπα, Μπερτόγλιο, Ασενχούν - Γκαρσία.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Τσομπανίδης - Δεληγιαννίδης, Διαμαντής, Πηλέας, Πεταυράκης - Στάικος, Μορέιρα - Γούλερι, Τόμας, Ουάρντα - Άλεξιτς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: