Μπέος: «Στον κρίσιμο αγώνα του Βόλου ανέλαβε το μεγαλύτερο "εργαλείο" των τελευταίων ετών, ο Μανούχος»

Ο Αχιλλέας Μπέος και ο Μανούχος

i

© Intime

Μπέος: «Στον κρίσιμο αγώνα του Βόλου ανέλαβε το μεγαλύτερο "εργαλείο" των τελευταίων ετών, ο Μανούχος»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:51 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:55 - 27.04.2024

Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος, για την αλλαγή στο VAR όσον αφορά το ματς με τον Πανσερραϊκό, ακολούθησε η προσωπική τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου.

Μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Βόλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την αλλαγή του VARίστα στο ματς με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League. Λίγα λεπτά αργότερα ο Αχιλλέας Μπέος έκανε τη δική του τοποθέτηση μέσω Facebook, χαρακτηρίζοντας τον Ευάγγελο Μανούχο «το μεγαλύτερο "εργαλείο" των τελευταίων ετών».

«Μόλις ενημερώθηκα ότι άλλαξε ξαφνικά ο διαιτητής VAR στον εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα που δίνει απόψε στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος και ανέλαβε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μανούχος, το μεγαλύτερο «εργαλείο» των τελευταίων δεκαετιών, ο άνθρωπος για τις επικίνδυνες αποστολές. Αυτός, λοιπόν, είναι Μάνταλε, δεν βάζω το κύριος γιατί δεν συνάδει με μια τέτοια αλητεία, ο κατάλληλος για να φέρει σε πέρας ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι;

Και όταν η αλλαγή έγινε χωρίς να ενημερωθούν καν οι ενδιαφερόμενοι, πώς να μην εικάσουμε την ύπαρξη δόλου και σκοπιμότητας; Δηλαδή κάνεις ό,τι θέλεις, όπως και όποτε το θέλεις; Αλλά για όλα αυτά θα μιλήσει σύντομα η Δικαιοσύνη!», ανέφερε συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος.

Βόλος: «Ο VAR άλλαξε χωρίς να έχουμε ενημερωθεί επίσημα, τα σχόλια δικά σας»

Tη δυσαρέσκειά του για την αλλαγή του VAR έδειξε ο Βόλος. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Μαγνησίας αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό και στο VAR τελικά θα είναι ο Μανούχος, κάτι που δεν άρεσε στους ανθρώπους του συλλόγου, αφού όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση, δεν ειδοποιήθηκαν ποτέ. Υπενθυμίζεται ότι ο Βόλος θέλει τη νίκη για να παραμείνει εκτός ζώνης του υποβιβασμού, ενώ από την άλλη η ομάδα των Σερρών έχει σωθεί και μαθηματικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Πληροφορηθήκαμε ότι ο διαιτητής του VAR άλλαξε, χωρίς να έχουμε ενημερωθεί επίσημα. Ως δια μαγείας, ο πλέον κατάλληλος σύμφωνα με τον κύριο Μάνταλο, είναι ο Μανούχος.

Τα σχόλια δικά σας. Ελπίζουμε ο κ. Μανούχος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων γιατί τα πρωταθλήματα τελειώνουν σύντομα και η Δικαιοσύνη είναι προ των πυλών».