Μπέος: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μου είπε “γεια σου κούκλε”! Δεν θέλω να πιστέψω ότι ήταν σεξουαλική παρενόχληση»

Μπέος: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μου είπε “γεια σου κούκλε”! Δεν θέλω να πιστέψω ότι ήταν σεξουαλική παρενόχληση»

Sportal newsroom 21:29 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:31 - 22.04.2024

Ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του αναφέρθηκε σε συνάντηση που είχε με την πολιτικό Ζωή Κωνσταντοπούλου και την ατάκα που του είπε, ερμηνεύοντάς την με δύο τρόπους.

Ο Αχιλλέας Μπέος άνοιξε κόντρα με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και βουλευτής βρέθηκε στα δικαστήρια του Βόλου με αφορμή δίκη, που αφορά ένα επεισοδιακό δημοτικό συμβούλιο το 2017.

Ο Δήμαρχος της πόλης και ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλου, σε ανάρτησή του αναφέρθηκε σε ατάκα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και τόνισε πως θέλει να πιστεύει ότι πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπέος στην ανάρτησή του:

«Μετά και το πρωϊνό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό «κόλλημα», που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου.

Η προσφώνησή της την ώρα που με προσπερνούσε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί με δύο τρόπους.

Ο ένας ως «πείραγμα», αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω.

Kυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα…

Εν τέλει καταλήγω ότι ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών…».

Δείτε την ανάρτηση του Μπέου