Μπέος σε Καρυπίδη: «Πληροφορήθηκα για τη γενναία του προσφορά, αλλά να προσέχει να μην βγάλει κανένα χέρι»

Αχιλλέας Μπέος

i

© Intime

Μπέος σε Καρυπίδη: «Πληροφορήθηκα για τη γενναία του προσφορά, αλλά να προσέχει να μην βγάλει κανένα χέρι»

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:29 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:27 - 24.05.2024

Ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του στα social media απάντησε στον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος δήλωσε πρόθυμος να προσφέρει 70.000 ευρώ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στο Πανθεσσαλικό.

Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο ισχυρός άντρας του Βόλου μέσω ανάρτησής του στα social media απάντησε τον Θόδωρο Κατυπίδη, ο οποίος δήλωσε πρόθυμος να προσφέρει 70.000 ευρώ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτησή του:

«Πληροφορήθηκα για τη γενναία προσφορά του κ Καρυπίδη σχετικά με την χρηματοδότηση για την τοποθέτηση καμερών υψηλής ευκρίνειας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ωστόσο, θα ήθελα να διευκρινίσω προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει κανένα σχετικό αίτημα από τη δική μου την πλευρά προς της ΕΠΟ .

Το θέμα αυτό προέκυψε έπειτα από προσωπική συζήτηση που είχα με τον κ. Μπαλτάκο ο οποίος μου μετέφερε την πρόθεσή του να συμβάλλει η Ομοσπονδία με το ποσό των 70.000 ευρώ για τις απαραίτητες εργασίες, ώστε το Πανθεσσαλικό στάδιο να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νέος αθλητικός νόμος.

Οσον αφορά τη χορηγία του κ. Καρυπίδη, τον ευχαριστώ, αλλά να προσέχει να μην βγάλει κανένα χέρι.

Ας τακτοποιήσει πρώτα τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί της ομάδας του στο Πανθεσσαλικό στάδιο το 2020 και δεν χρειαζόμαστε τίποτα παραπάνω.

Ωστόσο, ό,τι απαιτείται ώστε το Πανθεσσαλικό να μπορεί να φιλοξενήσει και πάλι αγώνες παρουσία φιλάθλων, θα το καλύψει ο Δήμος σε συνεργασία με την ΠΑΕ Βόλος».