Κλειστό όλο το «πέταλο» της 13-14!

Οι Θύρες 13-14 στο σημερινό ματς του Παναθηναϊκού με τη Λαμία

Κλειστό όλο το «πέταλο» της 13-14!

Sportal newsroom 15:14 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:43 - 14.04.2024

Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία δεν πρόκειται να λειτουργήσει ούτε η Θύρα 14, εξαιτίας της έλλειψης διαχωριστικού με τη Θύρα 13.

Εξαρχής ήταν γνωστό ότι στη σημερινή (14/4, 17:00) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, δεν θα ανοίξει η Θύρα 13. Απόρροια της ποινής που επέβαλλε η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας την Τετάρτη, για απόπειρα εισβολής 100 ατόμων στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ωστόσο, η απόφαση της ΔΕΑΒ προκαλεί άλλη μία παρενέργεια: το κλείσιμο και της Θύρας 14. Κατά συνέπεια όλο το «πέταλο» που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς του Τριφυλλιού στο «Απόστολος Νικολαΐδης», θα παραμείνει κλειστό.

Γιατί συνέβη αυτό; Επειδή οι δύο θύρες είναι κατ' ουσία ενιαίες, χωρίς διαχωριστικό μεταξύ τους. Δεν έχουν κάγκελο που να τις χωρίζει και η πρόσβαση είναι ελεύθερη στην εξέδρα.

Άρα, ως συνεπακόλουθο του κλεισίματος της Θύρας 13, κλείνει και η Θύρα 14 για να μην επιτραπεί η πρόσβαση. Επιπροσθέτως, να μην παρθεί ρίσκο να θεωρήσει η ΔΕΑΒ ότι καταστρατηγείται η ποινή της και να τιμωρήσει πιο αυστηρά τον Παναθηναϊκό.

Άντραζ Σπόραρ, o καλύτερος... αναπληρωματικός σκόρερ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:45 - 14.04.2024

Άντραζ Σπόραρ, o καλύτερος... αναπληρωματικός σκόρερ

Ο Άντραζ Σπόραρ όχι μόνο δεν γκρινιάζει επειδή δεν παίζει βασικός, αλλά αντιθέτως αποθεώνει τον Φώτη Ιωαννίδη και προσφέρει κρίσιμες λύσεις στους αγώνες του Παναθηναϊκού, όποτε τον καλέσει ο προπονητής.

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τους θεατές του σημερινού αγώνα να έχουν άψογη συμπεριφορά, για να μην δοθεί κανένα δικαίωμα για νέες κλήσεις σε απολογία.

Είναι προφανές ότι το κλίμα της εποχής δεν σηκώνει πολλά-πολλά και οι ομάδες τιμωρούνται πολύ εύκολα και με εξαιρετικά αυστηρές ποινές. Επίσης, η ΠΑΕ υφίσταται μεγάλη οικονομικά ζημιά, αφού το «πέταλο» 13-14 έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.