Καρλαύτης: «Ο Παναθηναϊκός θα πάρει το 7ο Ευρωπαϊκό»

Γιώργος Καρλαύτης

i

©intime

Καρλαύτης: «Ο Παναθηναϊκός θα πάρει το 7ο Ευρωπαϊκό»

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:26 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 14.04.2024

Ο back to back πρωταθλητής του NFL, Γιώργος Καρλαύτης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει τη EuroLeague τον προσεχή Μάιο στο Βερολίνο.

Ο Γιώργος Καρλαύτης  θα αποτελέσει τον σημαιοφόρο στην παρέλαση της ελληνικής ομογένειας στη Νέα Υόρκη, η οποία θα γίνει στις 14 Απριλίου, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Κατά την διάρκεια των σχετικών εκδηλώσεων λοιπόν, ο back to back πρωταθλητής του NFL, που είναι φανατικός υποστηρικτής του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε και για την αγαπημένη του ομάδα και συγκεκριμένα για το εάν το «τριφύλλι» καταφέρει να κατακτήσει φέτος την EuroLeague. O Καρλαύτης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι «πράσινοι» θα είναι οι φετινοί πρωταθλητές Ευρώπης και θα ράψουν το έβδομο αστέρι στη φανέλα της ομάδας.

Σε ποια πόλη και με πόσο κόσμο της Μακάμπι θα παίξει ο Παναθηναϊκός αν βρει μπροστά του τους Ισραηλινούς
EUROLEAGUE

08:57 - 14.04.2024

Σε ποια πόλη και με πόσο κόσμο της Μακάμπι θα παίξει ο Παναθηναϊκός αν βρει μπροστά του τους Ισραηλινούς

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα Playoffs της Euroleague, όμως άγνωστο είναι το πόσο κόσμο θα έχει στο πλευρό της, ενώ σίγουρο δεν είναι ούτε το σε ποιο γήπεδο του Βελιγραδίου θα παίξει!

«Το έβδομο; Βέβαια, εννοείται! Τι λέμε τώρα;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πότε είναι τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στα PlayOffs της Euroleague

Η νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου στο κλειστό του ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης (11/4) για την τελευταία αγωνιστική της EuroLeague έδωσε στον Παναθηναϊκό AKTOR τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πλέον, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στα playoffs της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα ξέρει στις 16 Απριλίου την ομάδα που θα αντιμετωπίσει σε σειρά 5 αγώνων, όταν και θα γίνει ο play-in αγώνας ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Μπασκόνια.

Μαζί με την αντίπαλο, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα μάθει και τις οριστικές ημερομηνίες των αγώνων των playoffs, τα οποία θα διεξαχθούν από τις 23 Απριλίου έως τις 8 Μαΐου. Έχοντας το πλεονέκτημα έδρας το Τριφύλλι θα παίξει τα δύο πρώτα ματς στο ΟΑΚΑ (είτε 23 και 25 Απριλίου, είτε 24 και 26 Απριλίου), τα δύο επόμενα εκτός έδρας (είτε 30 Απριλίου και 2 Μαΐου, είτε 1 και 3 Μαΐου) κι αν χρειαστεί και 5ο παιχνίδι, θα γίνει ή στις 7 ή στις 8 Μαΐου.