Σε ποια πόλη και με πόσο κόσμο της Μακάμπι θα παίξει ο Παναθηναϊκός αν βρει μπροστά του τους Ισραηλινούς

Μακάμπι Τελ Αβίβ

i

© Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Σε ποια πόλη και με πόσο κόσμο της Μακάμπι θα παίξει ο Παναθηναϊκός αν βρει μπροστά του τους Ισραηλινούς

Sportal newsroom 08:57 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:58 - 14.04.2024

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα Playoffs της Euroleague, όμως άγνωστο είναι το πόσο κόσμο θα έχει στο πλευρό της, ενώ σίγουρο δεν είναι ούτε το σε ποιο γήπεδο του Βελιγραδίου θα παίξει!

Ο Παναθηναϊκός, μετά φυσικά από το ντέρμπι της Δευτέρας (15/4) απέναντι στον Ολυμπιακό, θα περάσει μια άνετη εβδομάδα, στην οποία θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα Playoffs της Euroleague.

Οι Πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του αγώνα Μακάμπι Τελ ΑβίβΜπασκόνια, σε ένα ματς όπου η αλήθεια είναι πως τα δεδομένα είναι παράξενα για τον επόμενο αντίπαλό τους. Γιατί το λέμε όμως αυτό;

Εάν κερδίσει η Μπασκόνια, τότε τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Μόνο με πτήση τσάρτερ θα μπορεί να πάει κάποιος στη Βιτόρια, αλλιώς θα πρέπει να αλλάξει πολλές πτήσεις και να ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα. Επιπλέον, σε αυτό το ενδεχόμενο ο κλειστό της Μπασκόνια θα είναι κατάμεστο, κάτι που δεν θα ισχύσει σε περίπτωση που νικήτρια είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Λορέντζο Μπράουν © Photo by Milos Vukadinovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ εδώ και πολλούς μήνες, λόγω του πολέμου στο Ισραήλ, αγωνίζεται στο Βελιγράδι, ενώ θα χρειαστεί να αλλάξει και έδρα για το παιχνίδι του Play In, το οποίο θα διεξαχθεί στη Stark Arena.

Το σίγουρο είναι πως σε περίπτωση πρόκρισης στα Playoffs, τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό θα παιχτούν στο Βελιγράδι, πόλη που φιλοξενεί εδώ και μήνες την Μακάμπι. Παράλληλα όμως, δεν είναι ξεκάθαρο το πού θα γίνουν αυτά τα παιχνίδια, καθώς υπάρχει πιθανότητα και να επιστρέψει στην Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι.

Παράλληλα, στο ματς του Play In, η Μακάμπι θα έχει για πρώτη φορά κόσμο στο πλευρό της, με την Αστυνομία του Βελιγραδίου να δίνει την άδεια στη Μακάμπι να έχει στο πλευρό της περίπου 250 οπαδούς. Όλα αυτά, βεβαίως, πριν από τα νέα χθεσινοβραδινά δεδομένα με την επίθεση του Ιράν προς το Ισραήλ με εκατοντάδες drones. Σε περίπτωση πρόκρισης, τότε η ομάδα του Λαού θα ζητήσει αυτό το νούμερο να αυξηθεί, κάτι που θα πρέπει όμως να το δεχθούν και οι Αστυνομικές Αρχές της πόλης, συν ότι πλέον είναι πιθανό να έχουμε διαφορετικές εξελίξεις.

Σίγουρα λοιπόν θα έχουμε αρκετά ερωτηματικά για το μέλλον σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίσει εν τέλει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στα Playoffs, με τα συγκεκριμένα ερωτηματικά όμως να αναμένεται να απαντηθούν άμεσα.