Ο Καρυπίδης το ξεκαθάρισε: «Στο Πανθεσσαλικό ακόμη και χωρίς κόσμο» (pic)

Θεόδωρος Καρυπίδης

i

©Intime

Ο Καρυπίδης το ξεκαθάρισε: «Στο Πανθεσσαλικό ακόμη και χωρίς κόσμο» (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:26 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:29 - 13.04.2024

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης, μέσω ανάρτησής του στα social media ξεκαθάρισε το θέμα με την έδρα του τελικού κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης έκανε μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσω της οποίας ξεκαθάρισε πως η πλευρά των «κιτρίνων» θα επιμείνει να γίνει στον Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson ακόμη και αν διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην ανάρτησή του σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Στο Πανθεσσαλικό ακόμα και χωρίς κόσμο».

Θυμίζουμε πως την Παρασκευή (12/4) η ΕΠΟ απέστειλε ερώτημα σε Άρη και Παναθηναϊκό για το αν δέχονται ο τελικός να γίνει σε άλλο γήπεδο εκτός του Πανθεσσαλικού, αφού αρνείται να συνδράμει τις 70.000 ευρώ που ζήτησε ο Δήμος Βόλου για να καλύψει μέρος των εξόδων που απαιτούνται για να γίνουν οι αναγκαίες εργασίες στο γήπεδο και περιμένει απάντηση μέχρι τη Δευτέρα, αφού μέχρι την επόμενη Τετάρτη 17 Απριλίου θα πρέπει να ενημερωθεί και ο τηλεοπτικός πάροχος του θεσμού για την έδρα που θα φιλοξενήσει τον τελικό.

Δείτε την ανάρτηση του ισχυρού άνδρα του Άρη: