«Διπλό» στην Κρήτη για τον Παναιτωλικό που έκλεισε ιδανικά τη σεζόν!
i

© Intime

«Διπλό» στην Κρήτη για τον Παναιτωλικό που έκλεισε ιδανικά τη σεζόν!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 21:55 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:02 - 29.05.2024

«Τρένο» ο Παναιτωλικός στο φινάλε της σεζόν, επικράτησε και του ΟΦΗ με 2-1 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και έκλεισε υπέροχα τη φετινή χρονιά.

Την τέταρτη διαδοχική νίκη του πανηγύρισε ο Παναιτωλικός στην Κρήτη! Οι Αγρινιώτες ήταν ανώτεροι και επικράτησαν με 2-1 του ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης» για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Σκόρερ οι Καρέλης (5') και Μπουζούκης (46'), μείωσε στο 65' Αποστολάκης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από ασίστ του Ντουάρτε ο Καρέλης έπιασε ένα τρομερό γυριστό βολ πλανέ και έκανε το 0-1. Στο 15' απείλησαν ξανά με μία κεφαλιά του Μπουζούκη, που κόντραρε πάνω στο σώμα του Γιαννούλη.

Οι Κρητικοί παρότι ήταν κατώτεροι των προσδοκιών είχαν κι αυτοί τη στιγμή τους στο πρώτο μέρος. Μετά από φοβερή ανάπτυξη ο Ισέκα έκανε ένα πλασέ από τα δεξιά, με την μπάλα να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με τους Αγρινώτες να έχουν το προβάδισμα.

Με την έναρξη της επανάληψης η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρήκε και δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 46' ο Χατζηθεοδωρίδης έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Μπουζούκης πλάσαρε ιδανικά από την καρδιά της περιοχής για το 0-2. Στη συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση κι αφού έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία στο 63' με τον Τοράλ, επέστρεψαν στο παιχνίδι.

Στο 65ο λεπτό ο Τοράλ με μία εξαιρετική κάθετη βρήκε τον Αποστολάκη κι εκείνος αφού έφυγε στην πλάτη της άμυνας πλάσαρε τον Τσάβες, μειώνοντας σε 1-2. Ωστόσο, δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο, με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να γνωρίζει την ήττα από τον Παναιτωλικό, που έκλεισε ιδανικά τη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Γιαννούλης αποχαιρέτησε τον κόσμο του ΟΦΗ σε μία πολύ συγκινητική στιγμή. Ο Έλληνας άσος αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 37 ετών.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Θεοδοσουλάκης (55' Μαρινάκης), Λουκάο, Γιαννούλης (55' Βούρος), Θοράρινσον, Γκλάζερ, Γκαγέγκος (55' Μπάκιτς), Ριέρα, Τοράλ (76' Νέιρα), Αποστολάκης (76' Μοσκέρα), Ισέκα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Τορεχόν (86' Τσιγγάρας), Ντουάρτε, Λιάβας, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρίας, Πέρες, Ντουάρτε (71' Νικολάου), Μπουζούκης (79' Ζοάο Πέδρο), Καρέλης (71' Μπελεβώνης), Ντίας (71' Λομόνακο).