Εξαιρετικά δύσκολο του Κόλμαν στον ΟΦΗ

Κρις Κόουλμαν

i

© Intime

Εξαιρετικά δύσκολο του Κόλμαν στον ΟΦΗ

Στέλιος Βαρδάκης • 20:50 - 08.12.2023

Σε «ναυάγιο» φαίνεται τελικά ότι καταλήγουν οι συζητήσεις ανάμεσα στον Κρις Κόουλμαν και τον ΟΦΗ, με τον Βρετανό τεχνικό να απορρίπτει την πρόταση των Κρητικών

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πως υπάρχει στην υπόθεση ΟΦΗ και Κόουλμαν. Αν και οι δύο πλευρές παρουσιάζονταν να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία ο Ουαλός τεχνικός δεν θα κατηφορίσει στην Κρήτη. Η συμφωνία μπορεί να έμοιαζε δεδομένη, ωστόσο ο Ουαλός τεχνικός επέλεξε να πει «όχι» στην πρόταση των Κρητικών. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν ο ΟΦΗ θα επιστρέψει με νέα προσφορά, ή αν θα οδηγηθεί σε «ναυάγιο» η υπόθεσή του.

Ο σύλλογος της Stoiximan Super League έλυσε την συνεργασία του με τον Νταμπράουσκας μετά την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό και στράφηκε στη λύση του Ουαλού τεχνικού που έχει ένα καλό βιογραφικό, είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και δεν θα χρειαζόταν αρκετό χρόνο προσαρμογής. Αλλά όπως όλα δείχνουν το deal δεν θα επιτευχθεί τελικά.

Να κάνουν οι Έλληνες διαιτητές αποχή, να κάνουν όμως και κάτι για την ανεπάρκειά τους

Να κάνουν οι Έλληνες διαιτητές αποχή, να κάνουν όμως και κάτι για την ανεπάρκειά τους

Η διαιτησία στο Πανθεσσαλικό, η αναβολή της 14ης αγωνιστικής και το ακυρωθέν γκολ του Μωραΐτη στην Τούμπα. Να κάνουν οι Έλληνες ρέφερι αποχή και σωστά, ίσως όμως πρέπει να κάνει και το ποδόσφαιρο από αυτούς... Γράφει ο Γιώργος Περπερίδης.

Η Κρητική ομάδα ενδεχομένως να στρέψει το ενδιαφέρον της σε άλλες λύσεις για τον άνθρωπο που θα βρεθεί στην άκρη του πάγκου της και αυτός δεν αποκλείεται να είναι ξένος. Πρόσφατα, δημοσιεύματα του εξωτερικού συνέδεσαν τον ΟΦΗ με τα ονόματα του Γκόραν Τόμιτς, ο οποίος στο παρελθόν έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής στην ΑΕΚ, αλλά και του πρώην προπονητή της Ράκοβ, Παπζούν.