Μία ανάσα από τον ΟΦΗ ο Κρις Κόουλμαν

Κρις Κόουλμαν

i

© Intime

Μία ανάσα από τον ΟΦΗ ο Κρις Κόουλμαν

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:29 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:20 - 07.12.2023

Μετά την αποχώρηση του Βάλντας Νταμπράουσκας από τον πάγκο του ΟΦΗ, η ομάδα της Κρήτης φαίνεται πως βρήκε τον εκλεκτό της για την επόμενη μέρα στο πρόσωπο του Κρις Κόουλμαν.

Ο Κρις Κόουλμαν αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες ο επόμενος προπονητής του ΟΦΗ!

Ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου θα αποτελέσει εκτός απροόπτου τον διάδοχο του Βάλντας Νταμπράουσκας, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται μία ανάσα από την οριστική συμφωνία.

Οι ιθύνοντες της κρητικής ομάδας έσπευσαν για την άμεση αντικατάσταση του Λιθουανού κόουτς, με τον Κόουλμαν να αποτελεί τον εκλεκτό. 

Το πλούσιο βιογραφικό του Ουαλού τεχνικού σε συνδυασμό με το γεγονός πως γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν θα χρειαστεί χρόνο να προσαρμοστεί έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση των «ασπρόμαυρων».

Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά, ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου ήταν διστακτικός, καθώς δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από την αποχώρησή του από την ομάδα του Περιστερίου, όμως η επιμονή της διοίκησης άλλαξε τα δεδομένα κι έτσι το deal αναμένεται να ολοκληρωθεί αισίως.

Να θυμίσουμε πως ο Κρις Κόουλμαν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου τον Ιανουάριο του 2022 και παρέμεινε στον πάγκο σε 61 αναμετρήσεις, ωστόσο τον περασμένο Οκτώβρη αποτέλεσε παρελθόν, με τους Περιστεριώτες να γνωστοποιούν μέσω ανακοίνωσης την αποχώρησή του.