«Περιστασιακή απειλή»: Τι σημαίνει η φράση που αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Μακάμπι για την έλευση 800 οπαδών της στη Λεωφόρο

Οπαδοί Μακάμπι - ΕΛ.ΑΣ.

i

© PrtScr

«Περιστασιακή απειλή»: Τι σημαίνει η φράση που αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Μακάμπι για την έλευση 800 οπαδών της στη Λεωφόρο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:32 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:39 - 07.12.2023

Η παρουσία 800 οπαδών της Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο στον επερχόμενο ευρωπαϊκό «τελικό» κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει θέσει σε... συναγερμό τις Αρχές.

Την επόμενη Πέμπτη (14/12), ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον δικό του ευρωπαϊκό «τελικό» μέχρι τον... επόμενο κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, με φόντο τη συνέχεια στο Conference League

Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ώρες, η ομάδα του Ισραήλ εξασφάλισε 800 εισιτήρια για την αναμέτρηση στη Λεωφόρο, στη Θύρα 6 του γηπέδου κι όπως είναι λογικό, θα υπάρξουν πολύ αυξημένα μέτρα ασφαλείας, με τις Αρχές να έχουν τεθεί σε... συναγερμό. 

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η Μακάμπι αναφέρει πως το Αρχηγείο Εθνικής Ασφάλειας στο Υπουργείο Εξωτερικών έχει ορίσει ταξιδιωτική προειδοποίηση επιπέδου 2 για την Ελλάδα (περιστασιακή απειλή).

Στη σχετική της ανακοίνωση η Μακάμπι αναφέρει πως:

«Ο σύλλογος έλαβε περίπου 800 εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Αθήνας (14.12, 19:45 τοπική ώρα) με τον Παναθηναϊκό, αφού οι ελληνικές αρχές ενέκριναν την άφιξη κόσμου από το Ισραήλ.

Σημειώστε ότι το Αρχηγείο Εθνικής Ασφάλειας στο Υπουργείο Εξωτερικών έχει ορίσει ταξιδιωτική προειδοποίηση επιπέδου 2 για την Ελλάδα (περιστασιακή απειλή) και είναι σημαντικό να ενημερώνεστε στον ιστότοπο του Υπουργείου Εξωτερικών».