Οι 11άδες του ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι

Οι 11άδες του ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι

Sportal newsroom 13:57 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 14.01.2023

Εννέα αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Γιουνάιτεντ σε σχέση με τη νίκη επί της Τσάρλτον, στο Carabao Cup. Με Άκε-Ακάντσι στα στόπερ η Σίτι, στο αριστερό άκρο της επίθεσης ο Φόντεν.

Με εννέα αλλαγές σε σχέση με την πρόσφατη νίκη επί της Τσάρλτον παρατάσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικ Τεν Χαχ στο ντέρμπι με τη Μάντεστερ Σίτι. Μόνο οι Φρεντ και Μαλάσια διατηρούν τις θέσεις τους στο αρχικό σχήμα, ενώ παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε ο Άντονι Μαρσιάλ θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Μάντεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ντε Χέα - Γουάν-Μπισάκα, Βαράν, Σο, Μαλάσια - Καζεμίρο, Φρεντ - Μπρούνο Φερνάντεζ, Έρικσεν, Ράσφορντ - Μαρσιάλ.

Πολλές οι ανακατατάξεις και από τον Πεπ Γκουαρντιόλα στο αρχικό σχήμα των «πολιτών», μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση και την ήττα (2-0) στο Qarabao Cup από τη Σαουθάμπτον. Από τους ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν απέναντιο στους «αγίους» ο Καταλανός τεχνικός διατήρησε στην ενδεκάδα μόνο τους Κάιλ Γουόκερ, Ζοάο Κανσέλο και Φιλ Φόντεν.

Μάντσεστερ Σίτι (4-3-3): Έντερσον - Γουόκερ, Ακάντζι, Άκε, Κανσέλο - Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβε, Ντε Μπρόινε - Μαχρέζ, Φόντεν, Χάαλαντ.