Οι διεθνείς του ΠΑΟΚ και ο αστερίσκος με Κοτάρσκι

Ντομινίκ Κοτάρσκι

i

© Intime

Οι διεθνείς του ΠΑΟΚ και ο αστερίσκος με Κοτάρσκι

Πότε και ποιοι αναμένεται να επιστρέψουν για την έναρξη του βασικού στάδιου της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στο Τέχελεν.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει από τις 22 Ιουνίου, ωστόσο στις πρώτες ημέρες των προπονήσεων απουσιάζουν οι διεθνείς του Δικεφάλου, που θα ενσωματωθούν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο Δημήτρης Κωνσταντέλιας, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Σβέριρ Ίνγκασον, που είχαν υποχρεώσεις με την Σερβία, την Ελλάδα και την Ισλανδία αντίστοιχα εξασφάλισαν έξτρα ημέρες άδειας. 

Έτσι, οι τέσσερις διεθνείς του Δικεφάλου θα ξεκουραστούν μέχρι τις 2 Ιουλίου και θα ενσωματωθούν στην αποστολή του ΠΑΟΚ που θα αναχωρήσει για το Τέχελεν της Ολλανδίας στις 3/7.

Ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Ντομινίκ Κοτάρσκι, που συμμετέχει με την Εθνική Ελπίδων της Κροατίας στο Euro U21 και θα ενσωματωθεί αργότερα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων».

Ο 23χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, έχει ακόμη μια αγωνιστική υποχρέωση με την U21 της Κροατίας, μετά τον αποκλεισμό από την φάση των νοκ άουτ, αφού στις 27/6 θα αντιμετωπίσει την Ρουμανία στη τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Στη συνέχεια ο Κοτάρσκι θα ολοκληρώσει τις διεθνείς υποχρεώσεις του και θα του χορηγηθεί -κατά πάσα πιθανότητα- 10ήμερη άδεια, κάτι που σημαίνει ότι θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στη δεύτερη εβδομάδα της παρουσία του Δικεφάλου στην Ολλανδία.