Οι ευχές Αράο και Ακαϊντίν στη Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

O Γουίλιαν Αράο αγκαλιάζει τον επιθετικό της Φενέρ, Φρεντ

Οι ευχές Αράο και Ακαϊντίν στη Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:44 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:40 - 17.05.2024

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Σαμέτ Ακαϊντίν και Γουίλιαν Αράο, επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η Φενέρμπαχτσε και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ευχές για «καλή επιτυχία», προερχόμενες από την Ελλάδα, δέχτηκαν ποδοσφαιριστές και προπονητής της Φενέρμπαχτσε, πριν από τον αποψινό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τον πρώτο προημιτελικό του Conference League.

Δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Σαμέτ Ακαϊντίν και ο Γουίλιαν Αράο, επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η τουρκική ομάδα και συνάντησαν παλιούς συμπαίκτες και γνωστούς. Άλλωστε, αμφότεροι έπαιζαν στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

Ο Ακαϊντίν ανήκει στη Φενέρμπαχτσε και έχει παραχωρηθεί δανεικός στον Παναθηναϊκό για έξι μήνες. Επί της ουσίας, ο σκληροτράχηλος στόπερ συνάντησε τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του. Με τους οποίους θα συνεργαστεί ξανά τη νέα σεζόν, αν δεν μείνει στην Αθήνα.

O Αράο έπαιζε επίσης πέρσι στη Φενέρμπαχτσε, από την οποία τον αγόρασε ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός διατηρεί φιλική σχέση με τον συμπατριώτη του Φρεντ και με άλλους ποδοσφαιριστές της αντιπάλου του Ολυμπιακού.

«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Σάντος αντί του Τερίμ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:35 - 11.04.2024

«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Σάντος αντί του Τερίμ»

Τουρκικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία με τον Φατίχ Τερίμ για τη νέα σεζόν, αλλά ήδη έχει εντοπίσει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Φερνάντο Σάντος!

Η επίσκεψη των δύο «πράσινων» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, αφού η αποστολή της Φενέρ είχε καταλύσει. Τους Ακαϊντίν και Αράο υποδέχτηκαν οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας, ενώ ο Ακαϊντίν συνομίλησε για λίγη ώρα με τον προπονητή, Ισμαέλ Καρτάλ.

Ήταν μία ευκαιρία για τον Τούρκο προπονητή να μάθει απ' ευθείας πως αισθάνεται ο παίκτης του στη Stoiximan Super League και εσχάτως, αγωνίζεται βασικός. Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός διατηρεί οψιόν αγοράς 4 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ακαϊντίν.