«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Σάντος αντί του Τερίμ»

Φερνάντο Σάντος

i

Intime

«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Σάντος αντί του Τερίμ»

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:35 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 13.05.2024

Τουρκικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία με τον Φατίχ Τερίμ για τη νέα σεζόν, αλλά ήδη έχει εντοπίσει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Φερνάντο Σάντος!

Τα τούρκικα μέσα ενημέρωσης είναι πάρα πολύ δραστήρια και εφευρίσκουν διαρκώς μεταγραφικά σενάρια και δίνουν υπόσταση στις πιο τρελές φήμες. Ενώ συχνά τα ρεπορτάζ διογκώνουν τα πραγματικά νούμερα μιας συμφωνίας για λόγους εντυπωσιαμού.

Από τη μέρα που ο Φατίχ Τερίμ εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, ο Παναθηναϊκός έχει την τιμητική του στην τουρκική φημολογία. Στα μέσα της εβδομάδας, το Τριφύλλι συμπεριλήφθηκε στους ενδιαφερόμενους για τον μέσο της Αντάνα Ντεμίρ Σπορ, Γιουσούφ Σάρι.

Τώρα, ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται να προβεί σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με έναν παλιό γνώριμο που εργάζεται στην Τουρκία: τον Φερνάντο Σάντος. Ο οποίος - σύμφωνα με την τουρκική αναφορά - θα αντικαταστήσει το καλοκαίρι τον Τερίμ.

Την πληροφορία μεταφέρει το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Takvim Haber» σε σημερινό δημοσίευμα. Το οποίο τονίζει πως ο Σάντος δεν θα συνεχίσει στη Μπεσίκτας την επόμενη σεζόν και έχει επαφές για να ξαναφορέσει την πράσινη φόρμα, μετά από δύο και πλέον δεκαετίες.

Ο Σάντος είχε δουλέψει στον Παναθηναϊκό για λίγους μήνες το 2002, όμως ο τότε μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης τον είχε απολύσει υπό την πίεση του κόσμου και χωρίς να του παρέχει αρκετό χρόνο για να δουλέψει. Ο Πορτογάλος στην Ελλάδα συνέδεσε το όνομα του με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αν και στο Τριφύλλι άφησε ένα καλοδουλεμένο σύνολο που έφτασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Πάντως, αυτές οι φήμες παραγνωρίζουν πως ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Ούτε ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εκφράσει την πρόθεση να διακόψει τη συνεργασία με τον «αυτοκράτορα».