«Βόμβα» από ΔΕΑΒ: Κλείνει τη θύρα 13 στη Λεωφόρο για μία αγωνιστική – Ο λόγος της απόφασης!

«Βόμβα» από ΔΕΑΒ: Κλείνει τη θύρα 13 στη Λεωφόρο για μία αγωνιστική – Ο λόγος της απόφασης!

Γιώργος Σακελλαρίου 17:22 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 10.04.2024

Η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε ότι η θύρα 13 στη Λεωφόρο θα παραμείνει κλειστή για μία αγωνιστική. Ο λόγος που τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός, για το πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από τη ΔΕΑΒ και στο ματς με τη Λαμία θα στερηθεί το πιο δυναμικό κομμάτι των οπαδών του.

Η θύρα 13 θα παραμείνει κλειστή στον αγώνα με τη Λαμία, εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών του στο πρόσφατο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά στην απόφαση αναφέρεται: «Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) με σημερινή της απόφαση:

Επέβαλε σε βάρος της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τη διοικητική κύρωση της προσωρινής απαγόρευσης χρήσης από θεατές της θύρας 13, του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», για μία (1) αγωνιστική σε οποιαδήποτε Εθνική διοργάνωση, επειδή κατά τον αγώνα ποδοσφαίρου για τα Play Off του πρωταθλήματος της Super League 2023-2024, μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Α.Ε.Κ., στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 3-4-2024 και περί ώρα 20:10, ομάδα περίπου εκατό (100) φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διέσπασαν με τη βία τον αστυνομικό φραγμό στη συμβολή των οδών Κόνιαρη – Αρματολών και Κλεφτών και επιχείρησαν να εισέλθουν στο γήπεδο, ειδικότερα δε στη θύρα 13.

Τελικώς κατόρθωσαν να εισέλθουν σ’ αυτή μαζικά περίπου είκοσι (20) φίλαθλοι με τη χρήση βίας και χωρίς έλεγχο εισιτηρίων.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού... κατέκτησε τη Euroleague: Αυτός είναι ο μυθικός εκτός έδρας μέσος όρος φιλάθλων
EUROLEAGUE

13:43 - 10.04.2024

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού... κατέκτησε τη Euroleague: Αυτός είναι ο μυθικός εκτός έδρας μέσος όρος φιλάθλων

Ιστορικό ρεκόρ εκτός έδρας εξορμήσεων σε κανονική περίοδο της EuroLeague κατέγραψε ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR - Οι αριθμοί που αναδεικνύουν την «πράσινη» δίψα.

Το γεγονός αυτό προκύπτει από το υλικό του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας (κάμερες) του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», οι οποίες λειτουργούσαν κανονικά, καθώς και από την υποβλητική αναφορά της αρμόδιας Αστυνομικής Αρχής.

Εφαρμογή του άρθρου 6 του ν. 5085/2024».