Άρχισε η προετοιμασία για τη Λαμία με παρόντα τον Αϊτόρ

Αϊτόρ

i

Intime

Άρχισε η προετοιμασία για τη Λαμία με παρόντα τον Αϊτόρ

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:01 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 16.05.2024

Ο Αϊτόρ ανάρρωσε από την ίωση και τέθηκε στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ για την κυριακάτικη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία.

Στη Λαμία επικεντρώνεται πλέον η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, μετά τη νίκη επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Φατίχ Τερίμ προπόνησε τους παίκτες του πρωί της Τετάρτης στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και έδωσε το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια στα Play Offs της Stoiximan Super League.

Στη διάθεση του Τούρκου προπονητή τέθηκε ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα. Ο Ισπανός εξτρέμ ανάρρωσε από την ίωση που είχε προσβληθεί και εξαιτίας της οποίας αποκλείστηκε από την αποστολή των αγώνων με την ΑΕΚ και τον Άρη.

Δεν ισχύει το ίδιο με τον Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα προλάβει την κυριακάτικη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Στην παρούσα φάση, ο αρχηγός του Τριφυλλιού ιεραρχείται χαμηλότερα στις επιλογές του Φατίχ Τερίμ.

Ο Τερίμ άφησε τους παίκτες του να ξεκουραστούν για ένα διήμερο, μετά από δύο ντέρμπι και ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς. Ειδικά στη Θεσσαλονίκη, η κόπωση αρκετών «πρασίνων» ήταν εμφανής και είχαν ανάγκη από αποφόρτιση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ για την προπόνηση της Τετάρτης: «Μετά το διήμερο ρεπό, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επανήλθαν στις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης».

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, άσκηση κυκλοφορίας μπάλας και πρέσινγκ, ενώ ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».