Ο Παναθηναϊκός εκδίδει εισιτήρια εν αναμονή της ποινής της ΔΕΑΒ

Η Θύρα 13

i

Intime

Ο Παναθηναϊκός εκδίδει εισιτήρια εν αναμονή της ποινής της ΔΕΑΒ

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:30 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:24 - 21.05.2024

Ο Παναθηναϊκός έδωσε λεπτομέρειες για την έκδοση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τη Λαμία, όμως τα δεδομένα μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την ποινή που θα επιβάλλει η ΔΕΑΒ.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη στις 14:00, αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Λαμία στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ωστόσο, στην ανακοίνωση του Τριφυλλιού προκύπτει ένας αστερίσκος και σχετίζεται με τη σημερινή απολογία στη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας.

Η ΔΕΑΒ κάλεσε τον Παναθηναϊκό να απολογηθεί (10/4 στις 11π.μ.) για την απόπειρα 100 οπαδών του να εισέλθουν παράνομα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», πριν το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Με την επαπειλούμενη ποινή να προβλέπει κλείσιμο της Θύρας 13 για ένα ματς ή στο χειρότερο σενάριο όλων των εξεδρών.

Βέβαια, η ΔΕΑΒ δεν έχει προθεσμία για την έκδοση της απόφασης της. Μπορεί να την εκδώσει αυθημερόν, ενδέχεται και σε δέκα μέρες. Οπότε, η όποια τιμωρία, εάν περιλαμβάνει κεκλεισμένων, ο Παναθηναϊκός θα την εκτίσει στο επόμενο εντός έδρας ματς με τον Άρη. 

«H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι από τις 9 Απριλίου είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα gov.gr Wallet (Sports Tickets Gov.gr Wallet) που δίνει τη δυνατότητα ταυτοποίησης των εισιτηρίων διαρκείας και των απλών εισιτηρίων, στο πλαίσιο της κυβερνητικής απόφασης για το νέο τρόπο εισόδου στα γήπεδα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο γήπεδο είναι η ταυτοποίηση στοιχείων των κατόχων εισιτηρίων. Υπενθυμίζεται ότι έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου η διαδικασία ταυτοποίησης είναι προαιρετική.

Θέλει να «δέσει» Παλάσιος ο Παναθηναϊκός: Πρόταση ανανέωσης στο «τραπέζι»!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:17 - 09.04.2024

Θέλει να «δέσει» Παλάσιος ο Παναθηναϊκός: Πρόταση ανανέωσης στο «τραπέζι»!

Πρόταση ανανέωσης στον Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι έτοιμος να καταθέσει ο Παναθηναϊκός, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «δέσει» τον Αργεντινό εξτρέμ, που το φετινό καλοκαίρι θα κλείσει τρία χρόνια παρουσίας στο «τριφύλλι».

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους, σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής των play offs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο Λαμία την Κυριακή 14/4 στις 5 μ.μ. στο «Απόστολος Νικολαΐδης», τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 2 μ.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τη Λαμία ανά θύρα έχουν ως εξής: Θύρες 6,7: 25€, Θύρες 1Β, 5Γ, 8Β, 12Β: 35€, Θύρες 1Α, 5Β, 8Α, 12Α: 50€, Θύρα 11: 60€, Θύρες 5Α, 9: 80€, Θύρα 2: 100€, Θύρα 10: 150€, Θύρα 3: 250€.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά. Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη (πατήστε εδώ). Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας wallet τους» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.