Μητσοτάκης: «Ο ΠΑΟΚ αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα» (vid)

Κυριάκος Μητσοτάκης

i

© Intime

Μητσοτάκης: «Ο ΠΑΟΚ αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα» (vid)

Sportal newsroom 14:39 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 09.04.2024

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στους πολίτες της Θεσσαλονίκης εξέφρασε την άποψη πως ο ΠΑΟΚ αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι αφού μίλησε σε εκδήλωση για εκστρατεία κατά του σχολικού εκφοβισμού, στο 3ο Γυμνάσιο Πολίχνης, με συντονίστρια την υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή είχε συνάντηση με πολίτες στην Πολίχνη.

Σε συνομιλία του με τους πολίτες ο πρωθυπουργός της Ελλάδας εξέφρασε την πεποίθηση ότι πρωταθλητής Ελλάδας τη φετινή σεζόν θα αναδειχθεί ο ΠΑΟΚ. «Ο ΠΑΟΚ αξίζει το πρωτάθλημα. Το αξίζει, ειδικά μετά το 2-2», ανέφερε συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νέοι «κεραυνοί» Κούγια: «Εγώ είδα δύο στημένες διαιτησίες και ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό πρέπει να το καταλάβουν» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

23:26 - 08.04.2024

Νέοι «κεραυνοί» Κούγια: «Εγώ είδα δύο στημένες διαιτησίες και ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό πρέπει να το καταλάβουν» (vid)

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή «Η ώρα του Σωτήρη» και σχολίασε τις διαιτησίες στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Άρης Παναθηναϊκός.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ μολονότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» την περασμένη Κυριακή, έκανε ένα απίστευτο comeback, ισοφάρισε σε 2-2 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στο +1 από την ΑΕΚ, στο +2 από τον Παναθηναϊκό και το +4 από τον Ολυμπιακό.

Μητσοτάκης: «Το μπάσκετ είναι πιο... μπροστά απ' το ποδόσφαιρο - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μπορούν να πάνε Final 4»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκε πήγε πριν από λίγες στο στούντιο του ΣΚΑΪ ως καλεσμένος της εκπομπής «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνος και ο Χρήστο Κούτρα.

«Θέλω να τονίσω ότι οι παρεμβάσεις που κάναμε, το δραστικό κλείσιμο των γηπέδων, οι αυτοματοποιημένες ποινές, που επιβάλλονται ποια χωρίς "μα και μου" και χωρίς αστερίσκους, μέχρι στιγμής, το τονίζω αυτό, μέχρι στιγμής φαίνεται να έχουν παράγει θετικά αποτελέσματα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρώντας πως «είναι στενάχωρο για εμάς ως φιλάθλους να βλέπουμε άδεια γήπεδα, αλλά ως Κυβέρνηση μπορούμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για το γεγονός πως φαίνεται τουλάχιστον στο ποδόσφαιρο να είμαστε στη σωστή κατεύθυνση».

Από την άλλη, στο μπάσκετ ως χώρα «έχουμε φύγει πολύ πιο μπροστά και βλέπουμε εικόνες και στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην EuroLeague με πολλά νέα παιδιά στο γήπεδο, μαζί με τις οικογένειες τους. Έγινε και στον τελικό του Κυπέλλου Μπάσκετ αυτό με μεγάλη επιτυχία. Έτσι θέλουμε τον επαγγελματικό αθλητισμό. Πιστεύω και στο ποδόσφαιρο. Αρκεί να το θέλουν όλοι. Κι όταν αναφέρομαι σε όλους, αναφέρομαι και στους παράγοντες των ομάδων», σημείωσε για να δώσει και το στίγμα του.

Κι όταν οι οικοδεσπότες για να... ελαφρύνουν και το κλίμα, μένοντας στο μπάσκετ, του ζήτησαν μία εκτίμηση για την EuroLeague, o Μητσοτάκης κατέληξε: «Μπορούν και οι δύο να πάνε στο Final Four. Μακάρι να τα καταφέρουν και ο καλύτερος να σηκώσει την κούπα».