Ανανεώνει με τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ - Τι αναφέρουν οι Ισπανοί

Ανανεώνει με τον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ - Τι αναφέρουν οι Ισπανοί

Τζιοβάνι Ζάκαρη 14:02 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 09.04.2024

Θέμα χρόνου είναι η ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Χοσέ Λουίς Μπεντιλίμπαρ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του -από τη θέση του προπονητή- και τη νέα σεζόν, καθώς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία, έχει συμφωνήσει ήδη με την διοίκηση του Ολυμπιακού για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η πιο πρόσφατη πληροφορία έρχεται από την Ισπανία, καθώς η ιστοσελίδα relevo αναφέρει σε σημερινό (09/04) της δημοσίευμα ότι είναι οριστική η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο δημοσιογράφος, Αλόνσο Ριβέρο, αναφέρει σε δημοσίευσή του ότι «Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμη χρόνο. Μετά από δύο μήνες στον ελληνικό πάγκο, ο Βάσκος θα παραμείνει στον ελληνικό κολοσσό. Είναι χαρούμενος στον σύλλογο και ονειρεύεται να πετύχει ένα ακόμη ευρωπαϊκό κατόρθωμα».

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν -προς το παρόν- το γεγονός, ωστόσο το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Βάσκο προπονητή έχει μπει σε τελική ευθεία.

Η πρώτη κρούση της διοίκησης, είχε γίνει αμέσως μετά την εντός έδρας συντριβή (1-4) από την Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Europa Conference League και ο Μεντιλίμπαρ φέρεται να είχε δώσει από τότε τα χέρια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μία εβδομάδα αργότερα, ήρθε η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ωστόσο μια συνοχή καλών αποτελεσμάτων και κυρίως πειστικών εμφανίσεων είναι ο βασικός λόγος, που οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιβραβεύσουν τον Ισπανό, προσφέροντάς του πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.