Οι ατάκες του Μεντιλίμπαρ για το πρωτάθλημα

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Οι ατάκες του Μεντιλίμπαρ για το πρωτάθλημα

Διονύσης Βερβελές 18:00 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 05.04.2024

Όσα είπε ο κόουτς του Ολυμπιακού στ' αποδυτήρια μετά τη νίκη επί του Άρη...

Όπως είναι λογικό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με τα όσα είδε από τους παίκτες του και ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη που ήθελε με τον Άρη και μάλιστα με ένα καλό σκορ, αυτό του 3-0. Ο έμπειρος κόουτς μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη δεν είπε πολλά, αλλά από τα λίγα που είπε έδωσε στους παίκτες του να καταλάβουν πως ο ίδιος πιστεύει στην ανατροπή και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Άλλωστε αυτό δεν είναι κάτι κρυφό για τον Βάσκο τεχνικό, αφού το έχει δηλώσει και δημόσια. Όμως, από την άλλη όταν λέει τα ίδια και στους παίκτες του μέσα στ' αποδυτήρια, δείχνει ότι δημόσια δεν τα λέει γιατί έτσι «πρέπει», αλλά γιατί τα πιστεύει αυτά τα λόγια.

Μεταξύ άλλων ο Μεντιλίμπαρ είπε στους παίκτες του μετά τον Άρη: «Παίξαμε το ίδιο καλά όπως με την ΑΕΚ, αλλά αυτήν τη φορά ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τελική μας προσπάθεια. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν το ρυθμό. Το βλέπετε και εσείς πως είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να διεκδικήσουμε όλους τους βαθμούς που μας απομένουν για να είμαστε μέσα στους διεκδικητές του πρωταθλήματος».

Οι δύο δραστικές αποφάσεις που πήρε η Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό: Παραμένει στο πρωτάθλημα αλλά θα μποϊκοτάρει άλλες διοργανώσεις
REST OF THE WORLD

09:15 - 05.04.2024

Οι δύο δραστικές αποφάσεις που πήρε η Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό: Παραμένει στο πρωτάθλημα αλλά θα μποϊκοτάρει άλλες διοργανώσεις

Η Φενέρμπαχτσε μπορεί να μην αποσύρθηκε τελικά από το τουρκικό πρωτάθλημα αλλά πήρε δύο δραστικές αποφάσεις, λίγες ημέρες πριν την μεγάλη μάχη με τον Ολυμπιακό στο Conference League.

Τα ίδια περίπου είπε και μετά από λίγη ώρα στη συνέντευξη Τύπου. Δείχνοντας για μία ακόμη φορά πως παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες του στα πλέι οφ γύρισε στο -8, με τις εμφανίσεις που κάνει και με τα απαραίτητα αποτελέσματα μπορεί να επιστρέψει δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Δεν εξαρτάται από τον ίδιο

Υπάρχει όμως ένα «αλλά» σε όλα τα παραπάνω. Το γεγονός πως πλέον ο Ολυμπιακός έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, σημαίνει πως ο ίδιος και να πάρει όλα τα παιχνίδια που έχει μπροστά του θα πρέπει και οι άλλες ομάδες να έχουν τα κατάλληλα γι’ αυτόν αποτελέσματα. Δηλαδή δεν εξαρτάται μόνο από τους «ερυθρόλευκους» η υπόθεση τίτλος, αλλά και από τις άλλες ομάδες των play offs… Αυτό που θέλει, όμως, είναι τουλάχιστον ο Ολυμπιακός να κάνει σωστά τη δουλειά του.