Με Όρτα κόντρα στη Λαμία ο Ολυμπιακός

Ο Αντρέ Όρτα

i

© Intime

Με Όρτα κόντρα στη Λαμία ο Ολυμπιακός

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:29 - 04.04.2024

Ο Αντρέ Όρτα προσπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο Λαμία - Ολυμπιακός.

Την ερχόμενη Κυριακή (7/4) ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στη Λαμία προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Στην αναμέτρηση αυτή ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει μία πολύτιμη επιστροφή, η οποία θα του δώσει λύση στη μεσαία γραμμή,

Συγκεκριμένα, στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού επιστρέφει ο Αντρέ Όρτα, ο οποίος απουσίαζε από τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος αντιμετώπιζε ένα ζήτημα στη γάμπα και επομένως έμεινε εκτός στον αγώνα με την ΑΕΚ και αυτόν εναντίον του Άρη.

Η Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό ξεκίνησε την επανάστασή της – Η σφαίρα και το πρωτάθλημα που πήρε η Γαλατασαράι
REST OF THE WORLD

19:42 - 04.04.2024

Η Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό ξεκίνησε την επανάστασή της – Η σφαίρα και το πρωτάθλημα που πήρε η Γαλατασαράι

Η Φενέρμπαχτσε αποφάσισε να κατέβει με την Κ19 στον τελικό του Σούπερ Καπ Τουρκίας κόντρα στη Γαλατασαράι και η απάντηση στο ερώτημα είναι ότι έχει ξεκινήσει μία… επανάσταση για να αλλάξει το ποδόσφαιρο στη γειτονική χώρα.

Ωστόσο, ο Όρτα πλέον είναι καλά και αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στο αρχικό σχήμα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, για το παιχνίδι της Κυριακής. Το σίγουρο είναι πως εκείνος θα πάρει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να πάρει ρυθμό εν όψει και του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Για την ώρα άγνωστο είναι αν ο Φρανσίσκο Ορτέγκα θα επιστρέψει επίσης στο παιχνίδι, με τον Αργεντίνο αμυντικό να αποκομίζει ενοχλήσεις από το ματς με την ΑΕΚ και να μένει εκτός με Άρη. Δεν είναι απίθανο ο αριστερός μπακ να μην αγωνιστεί την Κυριακή, προκειμένου να προφυλαχθεί για τον αγώνα με τους Τούρκους. Απών θα είναι σίγουρα ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος τρέχει να προλάβει το ματς του Europa Conference League.

Χωρίς Ποντένσε κόντρα στη Λαμία ο Ολυμπιακός - Δύο εβδομάδες εκτός γηπέδων ο Πορτογάλος


Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο κόντρα στον Άρη, του οποίου και επικράτησε με 3-0. Το αποτέλεσμα αυτό πρόσφερε στους Πειραιώτες την πρώτη τους νίκη στα playoffs της Stoiximan Super League, καθώς και ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Όμως αυτή η νίκη είχε και ένα μικρό κόστος, αφού ο κορυφαίος της ομάδας, Ντανιέλ Ποντένσε, δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της αλλαγής του έκανε καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από τον ρέφερι για αυτή του την κίνηση.

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να είναι απών στο επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στη Λαμία. Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (7/4, 17:00) και θα αφορά την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντανιέλ Ποντένσε θα επιστρέψει στα γήπεδα στις 18 Απριλίου και τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε. Αυτό διότι ο βραχύσωμος επιθετικός έχει συμπληρώσει κάρτες και στο Europa Conference League, επομένως θα λείπει από το πρώτο ματς με τους Τούρκους.