Θέλει να «δέσει» Παλάσιος ο Παναθηναϊκός: Πρόταση ανανέωσης στο «τραπέζι»!

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος

i

©intime

Θέλει να «δέσει» Παλάσιος ο Παναθηναϊκός: Πρόταση ανανέωσης στο «τραπέζι»!

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:17 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:30 - 09.04.2024

Πρόταση ανανέωσης στον Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι έτοιμος να καταθέσει ο Παναθηναϊκός, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «δέσει» τον Αργεντινό εξτρέμ, που το φετινό καλοκαίρι θα κλείσει τρία χρόνια παρουσίας στο «τριφύλλι».

Μία από τη σημαντικότερες εκκρεμότητα στον Παναθηναϊκό είναι το συμβόλαιο του Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Ο Αργεντίνος εξτρέμ είναι ένας από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της φετινής σεζόν που μένει ελεύθερος στα τέλη Ιουνίου. Τυπικά, ο «Τούκου» έχει ήδη το δικαίωμα να διαπραγματευτεί και να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Χωρίς καν να χρειάζεται τη συναίνεση του «τριφυλλιού».

Οι «πράσινοι» είχαν «παγώσει» όλες τις συζητήσεις σχετικά με τις ανανεώσεις και τις είχαν μεταθέσει για το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε μία εξαίρεση για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Η αιτία για την αλλαγή στάσης ήταν η παρουσία στην Αθήνα ενός μέλους του μανατζερικού γραφείου που εκπροσωπεί τον 32χρονο μεσοεπιθετικό. Ο Μεξικανός ατζέντης βρέθηκε στην πρωτεύουσα και είχε συνάντηση με στέλεχος της ΠΑΕ.

Όπως έμαθε το Sportal, από τον Παναθηναϊκό προτάθηκε στην πλευρά του Παλάσιος νέο συμβόλαιο με διάρκεια δύο ετών. Η πρόταση προβλέπει αυξημένες αποδοχές, σε σύγκριση με την προηγούμενη προσφορά που δεν είχε ικανοποιήσει τον «Τούκου».

«Μερικοί δεν αξίζουν να φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού»: Ο Αταμάν είπε ακριβώς την ίδια φράση όπως ο Ομπράντοβιτς το 2009! (vid)
EUROLEAGUE

19:43 - 09.04.2024

«Μερικοί δεν αξίζουν να φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού»: Ο Αταμάν είπε ακριβώς την ίδια φράση όπως ο Ομπράντοβιτς το 2009! (vid)

Το ξέσπασμα του Εργκίν Αταμάν εξαιτίας της απόδοσης των παικτών του στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου, είχε ακόμα και ίδιες ατάκες από το αντίστοιχο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πριν από 15 χρόνια.

Ωστόσο, το ποσό δεν ανταποκρίνεται ακόμα στα «θέλω» του ποδοσφαιριστή. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Παλάσιος έχει απορρίψει τη νέα κρούση του club. Αντιθέτως ο παίκτης την επεξεργάζεται με θετική διάθεση, προκειμένου να μείνει στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Σε ό,τι αφορά στην κατάληξη της κουβέντας, δεν τέθηκε χρονοδιάγραμμα μεταξύ διοίκησης και Παλάσιος. Όμως, η απάντηση του 32χρονου εξτρέμ αναμένεται να δοθεί σύντομα.