Πόσα ματς έπαιξε στον Λεβαδειακό ο Ιωαννίδης με προπονητή τον Άκη Μάντζιο;

Ο Μάντζιος και ο Ιωαννίδης

Πόσα ματς έπαιξε στον Λεβαδειακό ο Ιωαννίδης με προπονητή τον Άκη Μάντζιο;

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:47 - 08.04.2024

Άκης Μάντζιος και Φώτης Ιωαννίδης έχουν συναντηθεί στο παρελθόν, με τους δύο πρωταγωνιστές του ντέρμπι Άρης - Παναθηναϊκός να έχουν συνυπάρξει στον Λεβαδειακό.

Το βράδυ της Κυριακής (7/4) ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Άκης Μάντζιος έγιναν πρωταγωνιστές του αγώνα Άρης - Παναθηναϊκός, με αφορμή το μεταξύ τους επεισόδιο. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ο Έλληνας τεχνικός φάνηκε να είπε κάτι στον ποδοσφαιριστή με τον δεύτερο να ξεσπά και να ξεκινάει μεγάλη σύρραξη.

Μπορεί, λοιπόν, στο ματς της 4ης αγωνιστικής να μπήκε μπροστά η αντιπαλότητα, όμως γυρίζοντας τον χρόνο πίσω θα βρει τους δύο να συνυπάρχουν στην ίδια ομάδα. Αναλυτικά, ο Άκης Μάντζιος και ο Φώτης Ιωαννίδης βρέθηκαν από κοινού στον Λεβαδειακό τη σεζόν 2018 - 19. Υπό τις οδηγίες του 54χρονου κόουτς, ο επιθετικός πρόλαβε να αγωνιστεί σε πέντε αγώνες.

Μάλιστα, το ντεμπούτο του Ιωαννίδη με τον Μάντζιο στον πάγκο έγινε όταν ο Λεβαδειακός αντιμετώπισε τον Άρη, νυν ομάδα του τεχνικού, στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2018 - 19. Τότε, ο, πλέον, ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μπήκε ως αλλαγή, για τα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα. Στα δύο προηγούμενα ματς, κόντρα σε Ολυμπιακό και Απόλλωνα Σμύρνης, ο κεντρικός επιθετικός παρέμεινε στον πάγκο, με τον προπονητή να μην τον αξιοποιεί.

Την 4η αγωνιστική, δε, που ο Λεβαδειακός αντιμετώπιζε εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό, νυν ομάδα του παίκτη, ο Φώτης Ιωαννίδης δεν βρισκόταν καν στην αποστολή. Σε αυτήν, ο 24χρονος φορ, επέστρεψε στα επόμενα τρία ματς, ενώ αγωνίστηκε και βασικός στο ματς με την Ξάνθη. Η ήττα από τους Ακρίτες καθώς και η κακή εικόνα της ομάδας από τη Λιβαδειά οδήγησαν στη φυγή του Άκη Μάντζιου, μετά από μόλις οκτώ αγώνες.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως τα στατιστικά του Φώτη Ιωαννίδη με τον συγκεκριμένο προπονητή δεν ήταν και τα καλύτερα. Στα πέντε ματς που έδωσε ο επιθετικός δεν κατάφερε να σκοράρει κανένα γκολ ούτε να δώσει κάποια ασίστ, ενώ ο ίδιος δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει κάποια νίκη.

Τα παιχνίδια που έδωσαν μαζί Μάντζιος και Ιωαννίδης τη σεζόν 2018-19:

  • Άρης - Λεβαδειακός 2-0 (Stoiximan Super League)
  • Λεβαδειακός - Ατρόμητος 0-2 (Stoiximan Super League)
  • Παναιτωλικός - Λεβαδειακός 2-1 (Stoiximan Super League)
  • Λεβαδειακός - Ξάνθη 1-2 (Stoiximan Super League)
  • Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 1-0 (Κύπελλο Ελλάδας)