Τσουχτερό πρόστιμο από τη ΔΕΑΒ στον Παναθηναϊκό για το κορεό με τον ΠΑΟΚ – Ανοιχτή η Λεωφόρος

Τσουχτερό πρόστιμο από τη ΔΕΑΒ στον Παναθηναϊκό για το κορεό με τον ΠΑΟΚ – Ανοιχτή η Λεωφόρος

Γιώργος Σακελλαρίου 18:23 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 08.04.2024

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε απο τη ΔΕΑΒ με πρόστιμο 30.000 ευρώ για το κορεό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η Λεωφόρος παραμένει ανοιχτή.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε κίνδυνο να παίξει κεκλεισμένων το ματς με τη Λαμία, για το κορεό και το πανό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, η απόφαση ήταν να επιβληθεί τσουχτερό πρόστιμο. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός καλείται να πληρώσει 30.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του.

Στην απόφαση αναφέρεται: «Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) με σημερινές αποφάσεις της:

1) Επέβαλε διοικητικό πρόστιμο ύψους τριάντα (30.000) χιλιάδων ευρώ σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ανάρτηση πανό με υβριστικό περιεχόμενο και κορεό που παροτρύνει σε άσκηση βίας, στη θύρα 13-14 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» κατά τον αγώνα Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ που διεξήχθη στις 31-03-2024 για τη φάση των play-off της SUPERLEAGUE 1. Εφαρμογή του άρθρο 9 του ν. 5085/2024».

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε απολογία τον Παναθηναϊκό με άρθρο που προβλέπει ποινές κεκλεισμένων!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:17 - 05.04.2024

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε απολογία τον Παναθηναϊκό με άρθρο που προβλέπει ποινές κεκλεισμένων!

Νέα κλήση σε απολογία πήρε ο Παναθηναϊκός από τη ΔΕΑΒ, για εισβολή οπαδών του στη Θύρα 13 πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Διαβάστε τις ποινές που προβλέπει το άρθρο 6 του νέου αθλητικού νόμου, με το οποίο θα δικαστεί το Τριφύλλι.

Σε κάθε περίπτωση, οι φίλοι του «τριφυλλιού» με τους νέους κανονισμούς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία και κάθε απερισκεψία μπορεί να οδηγήσει σε τιμωρία και να προκαλέσει ζημιά στην ομάδα.

Οι «πράσινοι» έχουν να παίξουν ακόμα τρία ματς στη Λεωφόρο. Το ένα είναι την ερχόμενη Κυριακή με τη Λαμία, ακολουθεί ο Άρης και την τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό.