Αυτός είναι ο διάλογος Ιωαννίδη - Μάντζιου: «Εμένα δε θα μου μιλάς έτσι...»
i

©intime

Αυτός είναι ο διάλογος Ιωαννίδη - Μάντζιου: «Εμένα δε θα μου μιλάς έτσι...»

Sportal newsroom 15:49 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 08.04.2024

Ένα μικρό επεισόδιο δημιουργήθηκε στο ημίχρονο του Άρης - Παναθηναϊκός με τον Φώτη Ιωαννίδη να έχει έναν έντονο διάλογο με τον προπονητή των Κιτρίνων, Άκη Μάντζιο.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε χθες (7/4) από τη Θεσσαλονίκη επικρατώντας με 2-0 του Άρη για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Superleague. Με αυτή τη νίκη οι Πράσινοι παρέμειναν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αλλά σε συνδυασμό με την ισοπαλία στην OPAP Arena ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, μείωσαν στο -2 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια όμως του ημιχρόνου δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο ανάμεσα στον Φώτη Ιωαννίδη και τον προπονητή του Άρη, Άκη Μάντζιο, οι οποίο είχαν έντονο διάλογο. Συγκεκριμένα, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού πήγε να μιλήσει στον διαιτητή και ο τεχνικός των Κίτρινων απάντησε απότομα προς τον Έλληνα διεθνή λέγοντάς του πως βουτάει συνεχώς και συνεχίζοντας λέγοντας «Κλείστο…», με τον Έλληνα επιθετικό να του λέει, «Εμένα δεν θα μου μιλάς έτσι». Κάπως έτσι το επεισόδιο ξεκίνησε...

Λίγο μετά μάλιστα στο επεισόδιο μπήκε και ο τιμ μάνατζερ του Άρη αλλά και οι παίκτες των δύο ομάδων και αμέσως η κατάσταση ξέφυγε. Ωστόσο με την παρέμβαση του τέταρτου διαιτητή η ένταση σταμάτησε.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βεργέτης μπήκε στη μέση και είπε στον Μάντζιο, «Τέλος. Πήγαινε στην ομάδα σου», αλλά ο προπονητής του Άρη συνέχισε λέγοντάς του ,«Αφού μου μιλάει (ο Ιωαννίδης)». Το επεισόδιο σταμάτησε με τον τέταρτο να απαντάει σε πιο έντονο ύφος προς τον Έλληνα τεχνικό, αλλά και τον επιθετικού των Πρασίνων. «Για να σου μιλάει, κάτι θα του είπες και εσύ. Λήξτε το», ήταν τα λόγια του Βεργέτη συγκεκριμένα.