ΠΑΕ Άρης: «Έχουν περάσει οι εποχές που ο κόσμος έτρωγε σανό...»

Άρης - Παναθηναϊκός

i

© Intime

ΠΑΕ Άρης: «Έχουν περάσει οι εποχές που ο κόσμος έτρωγε σανό...»

Αλέξης Σαββόπουλος 15:31 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 14.05.2024

Μέσω διαρροής, η ΠΑΕ Άρης μίλησε για έναν επικοινωνιακό μηχανισμό που προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε στο ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Παναθηναϊκός «απέδρασε» από το «Κλεάνθης Βικελίδης» (0-2), με το τέρμα του Σπόραρ και το αυτογκόλ του Μπράμπετς να κρίνουν την αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Η διαιτησία στο συγκεκριμένο ματς έχει σηκώσει... θύελλα αντιδράσεων κι από τις δύο πλευρές, ενώ μέσω μίας διαρροής, η ΠΑΕ Άρης μίλησε για έναν επικοινωνιακό μηχανισμό που προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι το «τριφύλλι» αδικήθηκε.

Αναλυτικά τα όσα διαρρέουν:

«Πήρε φωτιά ο πράσινος μιντιακός μηχανισμός από χθες το βράδυ και στο τέλος θα μας κάνει να πιστέψουμε ότι αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός από τον απίθανο Σκοπιανό χθες , ο οποίος χαρίστηκε σε καθαρή δεύτερη κίτρινη στον Γεντβάι , ο Ακαιντιν έπαιζε… σούμο στον Μορόν σε κάθε φάση και δεν έβλεπε τίποτα. Ο Ιωαννίδης, του κουνούσε το δάκτυλο στα μούτρα και ούτε κίτρινη τόλμησε να του δείξει και άλλα πολλά …

Η πράσινη προπαγάνδα στα καλύτερα της, αλλά περάσανε οι εποχές που ο κόσμος έτρωγε σανό...».

Ασπίδα απο Καρυπίδη και Μάντζιο στον Μπράμπετς

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς έγινε άθελά του ο αρνητικός πρωταγωνιστής στην ήττα του Αρη από τον Παναθηναϊκό αφού απο δικό του ολέθριο λάθος προήλθε το 0-1 και με δικό του αυτογκόλ η αθηναϊκή ομάδα κλείδωσε το τρίποντο. Ο Τσέχος ήταν απαρηγόρητος, όμως από την πρωτη στιγμή όλος ο Αρης… έπεσε πάνω του για να τον στηρίξει ψυχολογικά.

Πρώτος και καλύτερος ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, που κατέβηκε στα αποδυτήρια και μόλις είδε τον Μπράμπετς, έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον παρηγορήσει, λέγοντάς του ότι: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, όλοι κάνουμε λάθη, συνεχίζουμε» του είπε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ακης Μάντζιος που άπλωσε ασπίδα προστασίας στον κεντρικό του αμυντικό χρησιμοποιώντας παρόμοια λόγια εμψύχωσης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρά την πίκρα της ήττας, και οι συμπαίκτες του τσέχου στα αποδυτήρια, έσπευσαν να προσφέρουν μια μεγάλη αγκαλιά, δείχνοντας το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας.